Antena Meniu Search
x

Galerie foto Familie îndoliată, după ce fetiţa de 2 ani a murit carbonizată. Rulota în care campau a fost cuprinsă de flăcări, în Anglia

O fetiţă de numai doi ani din Anglia a avut parte de un sfârşit tragic, după ce rulota în care campa alături de familia sa a fost cuprinsă de flăcări. Din cauza flăcărilor violente şi a fumului inhalat, copila nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire, medicii fiind nevoiţi să constate decesul.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.09.2021, 22:09

Micuţa Louisiana Brooke Dolan se afla alături de mama ei şi ceilalţi trei fraţi în rulota familiei. Cei cinci campau într-o zonă special amenajată pentru astfel de vehicule, relatează The Sun. La un momentdat, rulota a fost cuprinsă de flăcări. Femeia şi cei trei fraţi ai micuţei au reuşit să iasă din flăcări, însă micuţa nu a mai avut nicio şansă. Potrivit anchetei, corpul Louisianei a fost identificat în baza unui test ADN, pe care aceştia l-au realizat după incendiul devastator. "Au fost preluate probe de la un alt membru al familiei pentru a putea avea un profil cât mai clar al rezultatului ADN. Acestea au fost comparate cu eşantioane prelevate de la trupul carbonizat şi prin urmare, identitatea acesteia a putut fi confirmată" , au transmis anchetatorii.

Familia este devastată de durere

Imediat după confirmarea identităţii, anchetatorii au prelevat probe suplimentare pentru a putea stabili cu exactitate ce fel de substanţe a inhalat cea mică. Procurorii au comunicat că aceste teste suplimentare pot avea un rezultat concludent după aproximativ două luni şi jumătate, timp în care ancheta va fi amânată.

O pagină pentru donaţii a fost deschisă pe numele mamei pentru a putea fi ajutată financiar pentru înmormântarea micuţei. După moartea Louisianei, bunicul ei Donna Broadley a postat o serie de fotografii ale fetiţei pe reţelele de socializare.  Ruda îndurerată descrie că în imagini micuţa îşi arăta ultimele clipe de fericire. "Inimile noastre sunt făcute bucăţi. Mama ei i-a dat totul, era totul pentru ea", a spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Familie îndoliată, după ce fetiţa de 2 ani a murit carbonizată. Rulota în care campau a fost cuprinsă de flăcări, în Anglia