Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie de 45 de ani, înghițită cu totul de un piton de 6 metri, într-o pădure din Indonezia: "Voi regreta veșnic că mi-am lăsat soția să iasă singură”

Incident șocant în Indonezia. O femeie de 45 de ani, mamă a patru copii, a fost găsită moartă în burta unui piton de 6 metri. Femeia a fost înghițită cu totul. 

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 17:15

Femeie de 45 de ani, înghițită cu totul de un piton de 6 metri, într-o pădure din Indonezia Femeie de 45 de ani, înghițită cu totul de un piton de 6 metri, într-o pădure din Indonezia - Profimedia

Farida, în vârstă de 45 de ani, mamă de patru copii, a dispărut joi seară, în timp ce traversa o pădure pentru a ajunge într-o piață din provincia Sulawesi din centrul Indoneziei. Soțul ei, Noni, în vârstă de 55 de ani, a devenit suspicios după ce a găsit bunurile soției sale în pădure și a zărit un piton lung de 6 metri, cu burta umflată. Bărbatul a anunțat imediat localnicii, gândindu-se că soția lui ar fi putut fi mâncată de șarpe, potrivit The Independent.

Femeie înghițită cu totul de un piton

Se crede că pitonul a mușcat-o de picior și s-a încolăcit în jurul corpului pentru a o sufoca înainte de a o înghiți. Sătenii au prins pitonul și i-au tăiat burta și au găsit-o pe femeie moartă înăuntru.

Articolul continuă după reclamă

Soțul ei a spus că "voi regreta veșnic că mi-am lăsat soția să iasă singură”. 

În 2022, o femeie din provincia Jambi a fost înghițită cu totul de un piton. Jahrah, în vârstă de 54 de ani, strângea cauciuc dintr-o plantație când a dispărut. Localnicii au găsit un șarpe două zile mai târziu și i-au găsit cadavrul femeii în interior. În 2018, o mamă a doi copii a fost mâncată de vie de un piton.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Mapamond » Femeie de 45 de ani, înghițită cu totul de un piton de 6 metri, într-o pădure din Indonezia: "Voi regreta veșnic că mi-am lăsat soția să iasă singură”