Antena Meniu Search
x

Femeie din Italia, prinsă în timp ce fura mâncare din magazin pentru a-și potoli foamea. În loc să o aresteze, carabinierii i-au plătit cumpărăturile

Cum s-a transformat un furt într-un moment extrem de emoţionant. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 2 aprilie, într-un magazin din localitatea Penne, provincia Pescara. O femeie în vârstă de 63 de ani a încercat să ia mai multe alimente pentru că îi era extrem de foame. După ce a fost prinsă, situaţia s-a întors la 180 de grade. 

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 10:28

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Nu avea bani să plătească pentru mâncare, iar foamea a împins-o să recurgă la un gest necugetat. Din acest motiv, o femeie de 63 de ani a încercat să fure produse dintr-un supermarket din Penne, provincia Pescara, potrivit la Repubblica.

Un carabinier îmbrăcat în civil, care se afla la cumpărături în timpul liber, a fost abordat de șeful magazinului, care a raportat prezența unei doamne care încerca să ascundă în poșetă și buzunare unele articole luate de pe rafturile magazinului. Femeia, deși fusese deja descoperită, a încercat totuși să plece fără să treacă prin casele de marcat. 

Carabinierii au fost mişcaţi de povestea femeii

Militarul a blocat-o imediat pe italianca de 63 de ani și a solicitat apoi intervenția unei patrule de carabinieri la fața locului. Însă, în loc să o aresteze pe femeie, aceştia i-au plătit proprietarului magazinului produsele furate de aceasta.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Alimente pentru constipație. Lista completă a alimentelor care sprijină tranzitul normal

Ea nu și-a ascuns situaţia de sărăcie extremă și, plângând, și-a recunoscut faptele. Luase câteva felii de pâine, niște frunze de salată, niște fructe și câteva obiecte esențiale. 

Carabinierii au decis să achite contravaloarea respectivelor produse, fiind extrem de mişcaţi de povestea femeii şi de greutăţile prin care este nevoită să treacă. Prin urmare, nici proprietarul magazinului nu a depus plângere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Femeie din Italia, prinsă în timp ce fura mâncare din magazin pentru a-și potoli foamea. În loc să o aresteze, carabinierii i-au plătit cumpărăturile