Antena Meniu Search
x

Femeie din UK, condamnată pentru hărțuire după ce și-a sunat soțul de prea multe ori, când se uita la meci cu prietenii: "A început să sune la telefonul fix"

Pedepsită prin lege pentru...controlul în exces. O femeie din UK a fost condamnată pentru hărțuire, după ce și-a sunat în nenumărate rânduri soțul dar și pe prietenii acestuia, când acesta a mers la unul din prietenii săi pentru a se uita la un meci de fotbal.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 17:38

Femeie din UK, condamnată pentru hărțuire după ce și-a sunat soțul de prea multe ori, când se uita la meci cu prietenii
Femeie din UK, condamnată pentru hărțuire după ce și-a sunat soțul de prea multe ori, când se uita la meci cu prietenii - Profimedia

Joanne Healey și-a sunat în mod repetat soțul, pe nume Steve, cu care era căsătorită de 37 de ani, în timp ce acesta era acasă la unul din prietenii săi, pentru a se uita cu gașca la meciul de fotbal dintre Chelsea și Manchester United. După ce bărbaul a refuzat să-i mai răspundă la apeluri, femeia a început să-i sune pe prietenii bărbatului, care au fost nevoiți să-și închidă telefoanele, relatează Mirror

Amendată pentru că și-a sunat soțul de pre multe ori, când se uita la meci

S-a dovedit că femeia era sub influența alcoolului în momentul în care a început să-i sune în disperare atât pe soțul ei, cât și pe prietenii lui. Astfel, femeia a ajuns pe mâna poliției. Femeia și-a recunoscut vina și a primit muncă în folosul comunității timp de 12 luni, dar și o amendă de 80 de lire sterline.

Mai exact, pe 22 octombrie anul trecut, doamna Healey suna în mod constant. Eram acasă cu soțul meu John, cu fiul meu și, de asemenea, cu soțul ei, Steve Healey. Ne uitam cu toții la un meci de fotbal la televizor. Domnul Healey avea telefonul mobil la el, dar acesta a continuat să sune. El a încetat să mai răspundă la telefon și ea a început să sune la telefonul meu fix. Fiul meu i-a răspuns la telefon lui Healey și i-a spus să nu mă mai sune. Apoi i-am spus de mai multe ori să mă lase în pace și să nu mă mai contacteze, a început să țipe la mine și să mă înjure, numindu-mă pe mine și pe soțul meu „pedofili”. Ea chiar m-a acuzat că am o aventură cu soțul ei, ceea ce este o prostie. Am încercat să nu intru într-o ceartă cu ea, așa că am tot închis, dar ea tot suna înapoi. În timpul apelurilor, ea îmi spunea să-i spun lui Steve să răspundă la telefon.Era beată când mă suna, așa cum este de obicei când se comportă așa”, a povestit soția unuia dintre prietenii lui Steve.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Femeie din UK, condamnată pentru hărțuire după ce și-a sunat soțul de prea multe ori, când se uita la meci cu prietenii: "A început să sune la telefonul fix"