Antena Meniu Search
x

Foto Femeie dispărută, găsită după 5 zile: a supraviețuit doar cu vin și acadele. Cum a rămas în pustietate australianca

O femeie dispărută a supraviețuit cinci zile cu vin și acadele după ce a rămas blocată cu mașina în noroi, în timpul unei drumeții de o zi în High Country din Victoria, Australia. Lillian, în vârstă de 48 de ani, era "teafără și nevătămată" când salvatorii au găsit-o.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 16:01

Serviciile de urgență au găsit-o teafără pe femeie după ce a supraviețuit cu acadele și vin, blocată în noroi cu mașina. Aceasta nimerise pe un drum greșit în timp ce conducea. Mașina rămăsese blocată în noroi și, din cauza unor probleme de sănătate, Lillian nu a putut merge pe jos până la un loc în care să aibă semnal la telefon, conform Daily Star.

A supraviețuit 5 zile cu vin și acadele

Sergentul Martin Torpey, de la autoritatea polițienească locală, a declarat că singurul lichid pe care femeia, care nu bea, îl avea la ea era o sticlă cu vin pe care o cumpărase cadou pentru mama ei. "Plănuia doar o excursie de o zi scurtă, așa că luase cu ea doar câteva acadele, nu și apă. A reușit să rămână lângă mașina ei și să nu se rătăcească prin tufișuri, ceea ce a ajutat poliția să o găsească", a spus acesta.

Lillian, care a fost "extrem de ușurată" când a apărut poliția, a fost dusă la spital pentru a fi tratată, rămânând sub observație deoarece era deshidratată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Femeie dispărută, găsită după 5 zile: a supraviețuit doar cu vin și acadele. Cum a rămas în pustietate australianca