Antena Meniu Search
x

Femeie ţinută ostatică în propria maşina, salvată de o poliţistă după ce a trecut pe roşu la semafor. I-a şoptit la geam "Ajută-mă!"

O femeie din Carolina de Sud a fost salvată de o poliţistă în trafic, după ce a fost luată ostatică în propria maşină. Răpitorul se afla pe locul din dreapta, iar după ce au trecut pe culoarea roşie la semafor, un vehicul al poliţiei i-a oprit înafara drumului. În acel moment, şoferiţa i-a şoptit poliţistei „Ajută-mă!”, reuşind să o salveze.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 11:41

Femeie ţinută ostatică în propria maşina, salvată de o poliţistă după ce a trecut pe culoarea roşu la semafor. I-a şoptit la geam „Ajută-mă”!
Femeie ţinută ostatică în propria maşina, salvată de o poliţistă după ce a trecut pe culoarea roşu la semafor. I-a şoptit la geam „Ajută-mă”! - North Myrtle Beach Police Department

Ofițerul Kayla Wallace a oprit un SUV alb pe 28 mai, după ce maşina a trecut la culoarea roşie la semafor şi s-a apropiat de femeia aflată la volan. Șoferul i-a spus polițistei că bărbatul de pe scaunul pasagerului a răpit-o sub amenințarea pistolului, relatează BBC.

Kayla Wallace, un ofițer de la Departamentul de Poliție din North Myrtle Beach, nu știa nimic despre focul de armă care s-a petrecut înainte să oprească maşina. Mai erau doar 30 de minute din tura ei când ofiţerul a oprit SUV-ul.

După ce a oprit mașina, poliția a spus că șoferiţa a deschis ușa și părea tulburată.

„I-am ordonat să închisă uşa”, a scris Kayla Wallace într-un raport al poliției. „Pasagerul și-a deschis și ușa și a declarat că geamurile nu coboară. Șoferiţa mi-a spus apoi că ii vine să vomite”.

Pe acelaşi subiect

Departamentul a postat pe Facebook: „În timp ce pasagerul nu se uita la șofer, femeia a rostit în tăcere „Ajută-mă” în mod repetat”. Kayla Wallace l-a pus pe suspect în spatele mașinii sale de patrulare. S-a întors să vorbească cu femeia, care i-a spus că bărbatul tocmai a împușcat pe cineva înainte de a o forța să-l ia cu maşina.

Suspectul, Collins Bates, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pe loc.

În timpul opririi traficului, poliţista a primit prin staţie o alertă „fii cu ochii în patru”. Un SUV alb ar fi fost implicat într-o împușcătură în zonă. Dispecera a descris, de asemenea, un suspect care se potrivește cu descrierea bărbatului din maşină.

La fața locului au fost chemați oamenii care au arestat bărbatul. El se confruntă acum cu acuzații de tentativă de omor, răpire și deținere de armă în timpul unei crime violente în legătură cu o împușcătură.

Poliția a spus că un pistol a fost găsit sub scaunul lui în mașină. „Departamentul nostru și comunitatea noastră este norocoasă să o aibă pe ofițerul Wallace”, a spus departamentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Femeie ţinută ostatică în propria maşina, salvată de o poliţistă după ce a trecut pe roşu la semafor. I-a şoptit la geam "Ajută-mă!"