Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto O fetiţă de un an a murit, după ce s-a strangulat în curelele unui ghiozdan atârnat de uşă, în Scoţia: "Am pus mâna pe pieptul ei și am simțit cum moare"

Tragedie fără margini pentru o familie din nordul Scoţiei. O fetiţă de 1 an şi două luni a murit strangulată, după ce s-a blocat în curelele unui ghiozdan atârnat de uşă.

De Redactia Observator la 09.06.2023, 21:07

Mia Macphee din Alness, nordul Scoției, avea doar 14 luni când a murit în tragicul accident, luna trecută.

Părinţii, Connor şi Hannah, o scăpaseră din vedere doar pentru câteva minute, când, fiica lor, de obicei zgomotoasă şi jucăuşă, a tăcut brusc. Tatăl s-a dus să se uite şi a găsit-o pe micuţa Mia încâlcită în bretelele unui rucsac, care atârna de uşă.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU MICUŢA MIA

Cuprins de groază, bărbatul a încercat să o dezlege, ţipând în acelaşi timp după soţia sa. Aceasta a luat-o pe Mia şi a aşezat-o pe podeaua din bucătărie, unde a început să îi acorde primul ajutor, ia Connor a sunat la salvare.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a murit la spital, patru zile mai târziu

Un echipaj de la ambulanţă a ajuns la faţa locului, iar micuţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul Raigmore, potrivit Daily Mail. Medicii au depus toate eforturile, însă au trecut între 30 şi 45 de minute până când inima micuţei a început să bată din nou.

A fost transferată ulterior la spitalul din Edinburgh, unde familia s-a rugat pentru o minune timp de patru zile, când fetiţa s-a stins din viaţă.

Connor și cu mine am stat în pat cu ea. Mi-am pus mâna pe pieptul ei și am simțit-o cum moare. Inima ei a încetat să mai bată. Am adormit cu ea între noi. A fost ultima dată când am putut fi alături de fetița noastră. Mia era plină de viaţă, jucăuşă...Era fetiţa lui tati. Niciodată nu am fi putut prevedea că o vom pierde. Îi aducem un omagiu vorbind despre această traumă pentru că a fost o copilă uimitoare – dar și pentru ca acest lucru să nu se întâmple nici unei alte familii. Nu ştim cum să subliniem asta mai mult încât oamenii să înţeleagă. Nimeni nu s-ar fi gândit că o geantă atârnată de uşă ar fi un pericol. Dar lucrurile obişnuite, de zi cu zi, toate astea trebuie regândite, pot fi un pericol pentru copii”, a mărturisit mama bebeluşei, în urma tragediei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiţă de un an a murit, după ce s-a strangulat în curelele unui ghiozdan atârnat de uşă, în Scoţia: "Am pus mâna pe pieptul ei și am simțit cum moare"