Antena Meniu Search
x

Fermierul care s-a căsătorit de 87 de ori se pregăteşte iar de nuntă: spune că femeile nu-i pot rezista. E cunoscut drept "Playboy King" în Indonezia

Un fermier în vârstă de 61 de ani şi-a atras porecla de "Playboy King" (trad. "Regele Playboy"), după ce a reuşit o adevărată performanţă matrimonială: se pregăteşte pentru nunta cu numărul 88. Bărbatul din Indoneazia susţine că partenerele sale nu pot rezista "tăriei sale spirituale".

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 18:35

Fermierul se pregăteşte iar de nuntă
Fermierul se pregăteşte iar de nuntă - Profimedia

Kaan, fermierul din Indonezia supranumit "Playboy King", a anunţat că se pregăteşte din nou de nuntă. Bărbatul de 61 de ani se va căsători pentru a 88-a oară, viitorul mire "refuzând" mai multe femei îndrăgostite de el pentru a se cununa cu o fostă soţie. Aceasta, spune el, încă îl iubeşte "nebuneşte".

Povestea fermierului, "ginere etern". Se pregăteşte iar de nuntă

Bărbatul originar din Majalengka, provincia West Java, a povestit pentru presa locală că acesta este destinul lui. Susţine că femeile sunt atrase de "farmecul lui irezistibil" şi "tăria spirituală". "Am de gând să mă însor din nou cu fosta soţie din mariajul cu numărul 86", a precizat Kaan, potrivit Daily Star. "Deşi am fost despărţiţi pentru mult timp, dragostea ce ne leagă este încă puternică şi nu am de gând să mă joc cu sentimentele noastre. Chiar şi acum, este încă nebună după mine. Am fost căsătoriţi doar o lună", adaugă fermierul din Indonezia.

Bărbatul s-a căsătorit pentru prima oară la doar 14 ani, cu o fată cu doi ani mai mare decât el. Prima lui soţie a cerut divorţul doi ani mai târziu, pe motiv că partenerul ei o trata rău. Supărat în urma despărţirii, Kaan a decis să înveţe "secretele spiritualităţii", pentru ca toate femeile "să-i cadă la picioare". "Cu toate acestea, nu vreau să profit de nicio femeie. Nu o să le trădez sentimentele", a promis fermierul. "Nu vreau nimic imoral. Cel mai bine este să mă căsătoresc cu ele", mai spune el.

Potrivit legii din Indonezia, divorţul trebuie validat în sala de judecată, iar "separările private" nu sunt admise. În mod obişnuit, durează între 6 şi 9 luni pentru ca un proces de divorţ să fie finalizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fermierul care s-a căsătorit de 87 de ori se pregăteşte iar de nuntă: spune că femeile nu-i pot rezista. E cunoscut drept "Playboy King" în Indonezia