Antena Meniu Search
x

Fetița de 2 ani a unui cunoscut jucător din NFL s-a înecat în piscină: "Niciun cuvânt nu poate oferi un adevărat confort"

Fetiţa în vârstă de doi ani a unui jucător al echipei Tampa Bay Buccaneers, din campionatul de fotbal american (NFL), s-a înecat, duminică, într-o piscină din casa familiei, au anunţat autorităţile locale, citate de BBC.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 17:55

jucătorul de fotbal american Shaquil Barrett
Fetița de 2 ani a unui cunoscut jucător din NFL s-a înecat în piscină - Profimedia Images

Ofiţerii de poliţie au răspuns la un apel potrivit căruia Arrayah, fiica cea mică a lui Shaquil Barrett, a căzut în piscină în jurul orei locale 09:30. Ea a fost transportată la un spital din Tampa, Florida, unde a fost declarat decesul.

Câştigător al Super Bowl cu  Buccaneers, Barrett, în vârstă de 30 de ani, şi soţia sa mai au alţi trei copii. Cei de la Buccaneers au emis o declaraţie cu privire la vestea "tragică" şi "sfâşietoare".

Fiica lui Shaquil Barrett nu a putut fi salvată

"Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de Shaq, soţia sa Jordanna şi întreaga familie Barrett în aceste momente inimaginabil de dificile", se arată în comunicat.

Pe acelaşi subiect

"Deşi niciun cuvânt nu poate oferi un adevărat confort într-un moment ca acesta, le oferim sprijinul şi dragostea noastră în timp ce încep să proceseze această pierdere foarte profundă a iubitei lor Arrayah", se arată în declaraţie.

Poliţia a declarat că o anchetă este în curs de desfăşurare, dar că moartea nu a fost considerată suspectă, transmite news.ro.

Barrett evoluează de cinci ani Tampa Bay Buccaneers, după ce şi-a petrecut primele patru sezoane ale carierei la Denver Broncos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Fetița de 2 ani a unui cunoscut jucător din NFL s-a înecat în piscină: "Niciun cuvânt nu poate oferi un adevărat confort"