Antena Meniu Search
x

Galerie foto Copil plecat de acasă, găsit mort într-un lac din Dâmbovița. Băiatul fusese dat dispărut de mama lui cu câteva ore înainte

Sfârșit cumplit pentru un adolescent de 14 ani din Dâmbovița. Băiatul a fost găsit mort într-un lac, după ce fusese dat dispărut de familie. Mama acestuia a fost cea care a alertat poliția, după ce fiul ei a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 14:56

Băiatul, care avea autism, plecase de câteva ore de acasă, din satul Merii, comuna Mogoșani, județul Dâmbovița. L-au căutat polițiști, jandarmi, pompieri, localnici, dar și un elicopter MAI. 

Adolescentul a fost găsit mort într-un lac

Însă, după mai multe ore de căutări, adolescentul a fost găsit fără suflare, într-un lac de balastieră. Echipajele de prim-ajutor au început imediat manevrele de resuscitare, care au durat mai bine de 45 de minute. În ciuda eforturilor depuse de către salvatori, aceștia nu l-au mai putut readuce la viață, fiind constatat decesul.

"La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari. Din nefericire, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere", au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copil plecat de acasă, găsit mort într-un lac din Dâmbovița. Băiatul fusese dat dispărut de mama lui cu câteva ore înainte