Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 2 ani, strivită sub roţile maşinii de o şoferiţă care voia doar să verifice kilometrajul. Sentinţa primită de tânăra din Franţa

Managerul unui garaj auto din Beauvais, Oise, unde o fetiţă de 2 ani a murit strivită sub roţile unei maşini în iunie 2022, a ajuns marţi în instanţă. Femeia, care se afla la volanul autoturismului şi care, accidental, a pus capăt vieţii copilei, şi-a aflat sentinţa după o jumătate de an.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 10:35

Sentinţa primită de tânăra şoferiţă
Sentinţa primită de tânăra şoferiţă - Shutterstock

Un caz dramatic a fost judecat, marţi, la Tribunalul din Beauvais (Oise). Micuţa Cléa a murit tragic, la doar 2 anişori, într-un garaj auto, iar accidentul tulburător a distrus mai multe vieţi. Incidentul nefericit s-a petrecut într-o dimineaţă de iunie, anul trecut, iar amintirea acelei zile fatidice îi bântuie pe părinţii îndoliaţi, scrie Le Parisien.

Sentinţa primită de şoferiţă. Cum s-a petrecut tragedia

Afectată a fost şi Coralie, o tânără de 26 de ani. Aceasta era managerul garajului auto cu pricina şi se afla, de asemenea, la volanul maşinii care a spulberat copila. În data de 11 iunie 2022, puţin după ora 10:30, Kelly şi fiica ei, Cléa, au coborât din maşina lor Mazda, în garajul auto de pe Strada Pont-Laverdure. Autoturismul urma să fie vândut şi aveau nevoie de o maşină de schimb, cu împrumut. Zis şi făcut, Coralie s-a urcat la volan ca să verifice kilometrajul maşinii, moment în care autoturismul Citroën a făcut o mişcare bruscă, deplasându-se un metru în faţă. Un metru care i-a fost fatal fetiţei, strivită sub roţi.

"Ştiam că (n.r. fetiţa) e în spatele nostru", a explicat Coralie, cu vocea năpădită de lacrimi. "M-am uitat în faţă şi nu am văzut-o", a adăugat ea. Victima măsura doar 97 de centimetri înălţime. Coralie a ajuns la spital, cu sidrom post-traumatic, fiind chinuită de sentimentul de vinovăţie. Nu s-a mai putut întoarce la muncă, întrucât mintea îi joacă feste şi are halucinaţii. "Mi-a distrus viaţa să-i văd părinţii acolo, mi-a frânt inima în două", a mărturisit franţuzoaica.

Femeia a fost găsită vinovată pentru ucidere prin imprudenţă şi condamnată la 18 luni de închisoare cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 2 ani, strivită sub roţile maşinii de o şoferiţă care voia doar să verifice kilometrajul. Sentinţa primită de tânăra din Franţa