Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 4 ani, prietenă cu pitoni, struţi și canguri. Se juca cu șerpii când nici nu făcuse primii pași: "Vorbește cu ei și par să o iubească"

O fetiţă de patru ani a devenit vedetă pe reţelele de socializare după ce a legat prietenii cu animalele sălbatice. Copilul a fost filmat în compania pitonilor, struţilor sau a cangurilor la o fermă din Australia.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 14:06

Vezi și

Milioane de oameni de pe TikTok au văzut-o pe Ashlee Neille interacționând cu multe creaturi sălbatice la adăpostul familiei ei din Gippsland, Victoria, Australia. Tatăl ei, Josh Neille, a spus că s-a îndrăgostit deja de fiecare animal și le hrănește și le curăță cuștile, potrivit New York Post.

Unii oameni au câini, dar ea are șerpi, wombați, canguri și oposume. Este ca un mini Steve Irwin. Vorbește cu ei și par să o iubească. Ea spune: „A spus că mă iubește”, iar eu mă gândesc „Oh, da, sunt sigur că asta spune””, a declarat electricianul în vârstă de 34 de ani.

Copilul a fost filmat în compania pitonilor, struţilor sau a cangurilor

Contul de TikTok al familiei, @fezferretson, a strâns 376.300 de urmăritori și 15,9 milioane de aprecieri. Din momentul în care Ashlee a fost adusă acasă de la maternitate, Josh și partenera lui, Amber Moyes, i-au prezentat fiicei toate animalele din fermă, susținâncă că aceasta se juca cu șerpii înainte să știe să meargă.

De îndată ce Ashlee a intrat în casă, i-au fost prezentate animalele. Suntem atât de mult în preajma lor încât este ca și cum ai avea câinii în casă. âra șerpii mari pe hol și îi punea înapoi în cușcă când era încă în scutec. Totuși, nu sunt veninoși”, a explicat Josh.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Fetiță de 4 ani, prietenă cu pitoni, struţi și canguri. Se juca cu șerpii când nici nu făcuse primii pași: "Vorbește cu ei și par să o iubească"