Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 9 ani înjunghiată mortal de un necunoscut, în timp ce se juca cu sora ei pe marginea străzii, în UK: "Orașul este zguduit până la oase de tragedie"

Un tânăr de 22 de ani din Boston a fost arestat sub suspiciunea că ar fi ucis-o pe micuța de doar 9 ani, care se juca cu sora ei pe marginea străzii. Bărbatul a încercat să fugă de poliție.

de Maria Dogaru

la 31.07.2022, 17:27

Lillia Valutyte, în vârstă de nouă ani, a fost înjunghiată până la moarte în timp ce ea și sora ei se jucau în fața unei cafenele din oraș. Poliția înarmată l-a urmărit pe bărbat după ce acesta a încercat să fugă de ofițeri din Boston, Lincolnshire.

Autoritățile au lansat o operaţiune de urmărire după moartea copilei, care a dus la arestarea criminalului. Suspectul a fugit inițial de ofițeri, intrând prin grădinile oamenilor, înainte de a fi prins de poliție, a spus un martor.  El a adăugat că cel puțin 20 de ofițeri, inclusiv polițiști înarmați, au fost implicați în arest.

Poliția a arestat doi bărbați în ancheta lor cu privire la moartea Lilliei, deși ambii bărbați au fost ulterior eliberați fără a lua nicio măsură suplimentară. Suspectul principal a fost arestat sâmbătă în jurul orei 14:45, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 „Am arestat un tânăr de 22 de ani, suspectat de crimă. El este acum în custodia poliției. Ofițerii l-au reținut pe bărbat în zona Boston Central Park, în jurul orei 14:45, 30 iulie. Urmează să fie investigate o serie de informații furnizate de mai mulți martori. Dorim să mulțumim tuturor pentru ajutor, ne continuăm investigația. Nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident. Va continua să existe o prezență semnificativă a poliției în oraș, în timp ce ancheta noastră va progresa”, a declarat o forță a a autorităților.

Fetiţa se juca pe stradă cu sora ei mai mică când s-a întâmplat. Aveau niște jucării afară. Sunt sigură că mama ei nu era departe, deoarece le verifica mereu. Era o fată foarte tăcută și pur și simplu nu pot înțelege. Nu am văzut ce s-a întâmplat, dar ni s-a spus că poliția căuta imagini cu un bărbat care fugea, a declarat un locuitor din zonă.

 Localnicii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat în “orăselul liniștit” în care locuiesc

Mama Lilliei își privea fetele jucându-se, prin fereastra cafenelei, în timp ce lucra și se pare că a fost prima la fața locului, după înjunghiere.

Mama ei avea o afacere. Ea lucra de la birou pe laptopul ei. Era o stradă liniștită, așa că le-a lăsat să se joace afară. Se jucau cu un cărucior de păpuși, a declarat un localnic.

În urma înjunghierii, un cărucior al unei păpuși a putut fi văzut întins pe drum, lângă echipamentul paramedicului.

Suntem o comunitate strânsă aici, iar orașul este zguduit până la oase de această tragedie. Era doar o fetiță. Este cea mai șocantă tragedie care s-a întâmplat vreodată în orășelul nostru”, a declarat șoferul de taxi, Jonathan Newton.

Familia se pregătește acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 9 ani înjunghiată mortal de un necunoscut, în timp ce se juca cu sora ei pe marginea străzii, în UK: "Orașul este zguduit până la oase de tragedie"