Antena Meniu Search
x

O mamă din Statele Unite și-a strangulat cei 3 copiii iar apoi s-a sinucis

Trei copii și mama lor au fost găsiți morți într-o casă din Statele Unite, iar poliţiştii au o teorie şocantă despre tragedie.

de Maria Dogaru

la 29.07.2022, 16:12

Mama și-a sugrumat cei trei copii înainte de a se sinucide în grădina din spatele casei, arată dovezile. Sonia Loja conducea o creşă, în casa ei din Danbury, Connecticut, unde ea și cei trei copii ai săi de 12, 10 și 5 ani au fost găsiți morți de poliție, miercuri seară.

Sonia Loja, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită fără viaţă miercuri în grădina din spatele casei, care se află la aproximativ 150 de kilometri de New York. Cadavrele celor trei copii ai săi, Junior Panjon, 12 ani, Joselyn Panjon, 10 ani și Jonael Panjon, 5 ani, au fost găsite în casă, iar aceştia ar fi murit strangulaţi, relatează Mirror.

Femeia și-a premeditat crima odioasă. Aceasta a sunat părinții în ziua respectivă, pentru a le spune să nu-și aducă copiii la grădiniță

Femeia a sunat părinții în ziua care a marcat tragedia și le-a spus să nu-și lase copiii cu ea miercuri.

Pe acelaşi subiect

„Ieri dimineață, chiar înainte de ora 10, un tip a venit să-și lase copilul, iar ea a venit la ușă și a spus: „Nu, îmi pare rău, nu pot avea grijă de el astăzi. Ea a explicat că i-a sunat pe toți ceilalți părinți ai copiilor de care avea grijă și nu a putut să facă rost de numărul unuia dintre ei, pentru a-i putea spune și lui să nu vină cu copilul în acea zi”, a declarat vecinul femeii, Elvis Espinal.

Polițiștii au sosit la fața locului seara, în urma unui apel de la 911 de la un bărbat „șocat și care plângea”, care a găsit copiii în casă.

Loja și cei trei copii ai săi împărțeau casa cu alți doi adulți care nu erau acasă la sosirea poliției.

„În așteptarea unei autopsii oficiale, constatările preliminare indică faptul că doamna Loja și-a sugrumat cei trei copii înainte de a se sinucide. Cu toate acestea, aceasta este încă o investigație în desfăşurare”, a declarat detectivul Mark Williams, de la Departamentul de Poliție al orașului Danbury.

Elvis Espinul a spus că nu a văzut niciodată „nimic ciudat” la Loja și familia ei și că copiii de care avea îngrijea se jucau adesea afară toată ziua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă din Statele Unite și-a strangulat cei 3 copiii iar apoi s-a sinucis