Antena Meniu Search
x

Fetiţă de doi ani moartă, în Marea Britanie, după ce rulota în care îşi petrecea vacanţa alături de familie a luat foc şi s-a făcut scrum

O fetiţă de doi ani a murit luni seara, în Marea Britanie, după ce rulota în care îşi petrecea vacanţa alături de familie a luat foc şi s-a făcut scrum.

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 18:31

Anchetatorii nu au stabilit sursa incendiului din Marea Britanie
Anchetatorii nu au stabilit sursa incendiului din Marea Britanie - Daily Star
  • Cauza incendiului din Marea Britanie nu a fost stabilită.

Tragedia s-a petrecut în Ingoldmells, staţiune din Lincolnshire. Conform Daily Star, forţele de ordine au fost apelate în jurul orei 22.30, ora locală, pentru a fi înştiinţate în legătură cu incendiul izbucnit în parcul de rulote.

Mama fetiţei de doi ani a reuşit să evacueze din rulotă trei dintre copiii care se aflau alături de ea, însă nu a putut să o salveze şi pe fetiţa de doi ani. Alte aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din zona respectivă, de teamă ca incendiul să nu se extindă şi la alte rulote.

Cauza incendiului din Marea Britanie nu a fost stabilită

Autorităţile locale au demarat o anchetă la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia. Deocamdată nu se ştie cauza incendiului, însă este de aşteptat ca anchetatorii să petreacă toată ziua de marţi în parcul de rulote pentru a aduna probe şi a sta de vorbă cu mai mulţi posibili martori.

Mama fetiţei de doi ani şi cei trei copii pe care a reuşit să-i salveze au fost transportaţi la spital. Victimele au primit îngrijiri medicale şi au fost externate după câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Fetiţă de doi ani moartă, în Marea Britanie, după ce rulota în care îşi petrecea vacanţa alături de familie a luat foc şi s-a făcut scrum