Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Fiul meu nu a vrut să moară”. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a fost înjunghiat de iubita lui de 24 de ani. Băiatul din Anglia trăia un coşmar alături de femeie

Sfârşit tragic pentru un tânăr de doar 19 ani. A murit înjunghiat de iubita lui abuzivă. Băiatului i-a fost prea ruşine să ceară ajutorul poliţiei, după cum susţine mama lui.

de Monica Palade

la 01.05.2023, 11:25

Kamila Ahmad, 24 de ani, din Mitcham, l-a înjunghiat fatal pe Tai O’Donnell din Croydon, pe 3 martie 2021. Fata a fost condamnată la minimum de 23 de ani de închisoare la începutul acestei luni pentru crimă, dar şi provocarea de răni grave asupra fostului partener. Kamila a susţinut în apărarea sa că a fost autoapărare, dar instanța nu a fost de acord, mai ales că la audieri a ieşit la iveală că O’Donnell a fost lăsat să sângereze până la moarte pe un fotoliu, fără ca iubita lui să cheme o ambulanță, informează The Independent.

O relaxie toxică încheiată cu o crimă

Ahmad avea deja 11 condamnări pe numele ei, atunci când l-a ucis pe O’Donnell, inclusiv ultraj, furt și agresiune. Mama băiatului, Stacey O’Donnell, a mărturisit că fiul său devenise tot mai izolat și retras în timpul relaţiei.

„L-am văzut stresat. Dar am presupus greșit că era doar o relație toxică banală. Nu era nimic neobișnuit la asta. Dar era abuz serios. Fiul meu nu a vrut să moară. Tai nu era un băiat timid. Avea un spirit puternic. Niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că va ajunge într-o situația ca asta. Era un băiat tânăr, popular, nu a vrut să fie văzut ca cineva care era terorizat de o fată. Îi era rușine”, a spus mama băiatului.

Pe acelaşi subiect

Tai O’Donnell era student la Croydon College, atunci când prietenii i-au făcut cunoștință cu Ahmad. În vârstă de 22 de ani atunci, tânăra încă era în probațiune pentru infracțiunile de furt și posesia unui obiect ascuţit. După două luni, băiatul i-a mărturisit mamei sale că Ahmad „izbucnea” la probleme minore, deși el încercase să glumească despre acest lucru.

Odată cu trecerea timpului, a devenit tot mai clar că nu avea voie să-și vadă prietenii sau să stea pe afară fără permisiunea ei. La un moment dat, el și-a sunat mama în timpul nopții, înspăimântat după ce Ahmad începuse să bată cu putere la ușa lui.

Când familia băiatului ajunsese la ei, Ahmad era înăuntru iar O’Donnell insista că totul era bine. Nu trecuse multă vreme de atunci, iar doamna O’Donnell a observat urme de mușcături pe gâtul băiatului ei. De asemenea, la un moment dat fata a folosit chiar și o cărămidă pentru a intra în casă.

Ultimul rămas bun

Mama tânărului a mai spus că iubita acestuia amenința că se sinucide de fiecare dată când fiul ei vorbea despre despărțire.

Pe 2 martie, s-a dus să îşi vadă fiul şi pe iubita sa în casa lor şi că i-a sfătuit să pună punct relaţiei lor toxice. „Nu sunteţi buni unul pentru celălalt”. În timp ce îşi lua la revedere de la fiul său, ceea ce avea să fie şi ultima dată când îl vedea în viaţă, i-a mai spus: „Mă omoară să te văd că trăieşti aşa”.

Cuplul a fost auzit certându-se mai târziu în acea seară, iar o cameră de supraveghere a surprins-o pe Ahmad în timp ce îl lovea în faţă pe iubitul său. La 3.27 dimineața, Ahmad a trimis un mesaj unui membru al familiei spunând că a „înjunghiat pe cineva” și „nimeni nu mă ajută”.

Un vecin a sunat la poliție la prânz și ofițerii au găsit cadavrul lui McDonnell. Un medic a susţinut că dacă ar fi fost chemată o ambulanță, băiatul ar fi supraviețuit probabil rănilor sale. Ahmad a mințit apoi poliția, insistând că este sora mai mică a unui vecin și nu are nimic de-a face cu decedatul. Cu toate acestea, ofițerii au găsit o jachetă și un rucsac pătate de sânge, care au fost legate de locul faptei. „Demonstrează cu o claritate înfricoșătoare cât de periculoasă ești. Ai fost indiferentă că a murit și nu ai arătat nici cea mai mică remușcare”, a declarat judecătorul Peter Gower.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Fiul meu nu a vrut să moară”. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a fost înjunghiat de iubita lui de 24 de ani. Băiatul din Anglia trăia un coşmar alături de femeie