Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Găşti rivale de maimuţe, bătaie pe străzile unui oraş din Thailanda, în faţa şoferilor îngroziţi - VIDEO

Momente ireale pe străzile unui oraş din Thailanda, unde două găşti rivale de maimuţe s-au luat la bătaie în faţa şoferilor şocaţi.

de Redactia Observator

la 01.05.2022 , 16:02

Maimuţele sunt în general bine hrănite de turişti, dar un al treilea val de restricţii a adus cu el şi o criză alimentară pentru animalele din Lopburi, un oraş în centrul Thailandei. Acestea au fost văzute duelându-se în faţa ruinelor unui templu antic budist, după care un grup a fost alungat pe un drum din apropiere.

Imaginile surprinse în oraşul thailandez arată cum animalele s-au confruntat într-o intersecţie aglomerată în faţa şoferilor îngroziţi, care au aşteptat în vehiculele lor mai bine de patru minute ca maimuţele să plece. 

Martorii spun că se putea distinge clar o breşă între cele două grupuri, însă unele maimuţe mai curajoase săreau în mijloc şi încearcau să îşi arate caracterul dominant în faţa adversarilor.

Articolul continuă după reclamă

"Eram într-o clădire lângă templu când am auzit maimuţele urlând. Erau foarte multe şi toate stăteau grupate. Se vedea că e o dispută. Apoi au fugit pe drum şi au început să se bată", a povestit un martor, Khun Itiphat.

Una dintre găşti se pare că îşi făcea veacul în vechiul templu, o atracţie turistică populară, unde localnicii ofereau mâncare, în timp ce cealaltă gaşcă venise din zona unui cinematograf abandonat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Găşti rivale de maimuţe, bătaie pe străzile unui oraş din Thailanda, în faţa şoferilor îngroziţi - VIDEO