Antena Meniu Search
x

Gelozie bolnavă. Și-a ucis colega de apartament, după ce a devenit obsedat de viața ei sexuală. Bărbatul din UK a spionat-o și a aflat că are un nou iubit

Gelozie urmată de crimă. Moartea înspăimântătoare a unei femei din UK.  Femeia în vârstă de 39 de ani a murit, după ce a fost ucisă de colegul ei de apartament care devenise obsedat de viața sexuală a femeii. Supărat că femeia și-a făcut un nou iubit, a spionat-o și ucis-o.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 12:29

Gelozie bolnavă. Și-a ucis colega de apartament, după ce a devenit obsedat de viața ei sexuală. Bărbatul din UK a spionat-o și a aflat că are un nou iubit
Gelozie bolnavă. Și-a ucis colega de apartament, după ce a devenit obsedat de viața ei sexuală. Bărbatul din UK a spionat-o și a aflat că are un nou iubit - Metropolitan Police

Sheldon Rodrigues, în vârstă de 30 de ani, care devenea din ce în ce mai posesiv și gelos, este acuzat că a ucis-o pe Stephanie Hansen, în vârstă de 39 de ani. Cei doi ar fi întreținut de mai multe ori relații sexuale cu câțiva ani în urmă, însă Stephanie i-ar fi spus că nu-și dorește nimic serios cu el, potrivit Mirror

Totuși, relația dintre cei doi era destul de ciudată. Plecau în vacanțe împreună și erau colegi de apartament, Cu toate acestea, Sheldon a devenit atât de obsedat de femeie încă a început să o urmărească și să-i plaseze microfoane în dormitorul ei, ca să audă dacă aceasta aduce pe cineva în patul ei. Bărbatul ar fi ascultat tot ce se petrece cât timp a fost plecat să-și viziteze rudele din India. Stephanie îl întâlnise recent pe noul ei iubit, Celcso Cabillan, la locul de muncă.

Bărbatul era obsedat de colega de apartament

Autoritățile au descoperit că Celcso era căsătorit de 20 de ani, avea trei copii și o soție. Sheldon și-a ieșit din minți și a acuzat-o pe femeie că și-a găsit un nou iubit cu care întreținea și relații sexuale. Mai mult, autoritățile au găsit o serie de mesaj între victimă și criminal.

Pe acelaşi subiect

Sheldon: N-ai fi putut aștepta până mă întorc înainte să găsești pe cineva cu care să te culci?

Stephanie: Nu suntem împreună. Putem face ce vrem cu viața noastră. Mă spionezi? Cred că e mai bine să nu te întorci. Nu ai un cuvânt de spus în ceea ce fac în viața mea.

Sheldon: În timp, vei vedea că sunt cea mai bună opțiune. Te rog, dă-mi o șansă să-ți dovedesc. Dacă trebuie să scap de toți ceilalți bărbați din lume, o voi face.

A ucis-o, apoi a încercat să dea vina pe noul iubit al femeii

După aceste mesaje, Sheldon l-a amenințat chiar și pe bărbatul cu care victima se întâlnea. Speriați că soția lui Celcso ar putea afla de aventura lor,  cei doi au decis să încheie relația pe care o aveau. 

La câteva săptămâni după ce s-a întors acasă, Sheldon a comis crima, orbit de gelozie și de faptul că femeia nu voia să mai aibă nicio legătură cu el. Stephaniea fost bătută și înjunghiată până și-a dat ultima suflare. Apoi a stat 24 de ore cu cadavrul femeii. A doua zi a sunat la urgențe și, când serviciile de urgență au ajuns la fața locului, bărbatul a încercat să dea vina pe bărbatul cu care Stephaniea avea o relație. 

"Tocmai am găsit cadavrul colegei mele. Tocmai am fost în camera ei. Am găsit-o moartă acolo. Cred că iubitul ei i-a făcut ceva. A stat aici cu două nopți în urmă. Există și sânge împrăștiat în toată camera", a spus Sheldon.

Sheldon, din vestul Londrei, neagă în continuare crima. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Gelozie bolnavă. Și-a ucis colega de apartament, după ce a devenit obsedat de viața ei sexuală. Bărbatul din UK a spionat-o și a aflat că are un nou iubit