Antena Meniu Search
x

Video Femeia înjunghiată la Gara de Nord ar fi practicat prostituţia. Agresorul s-a îndrăgostit de ea după mai multe vizite

Pe stradă in Bucuresti, ca în junglă! O femeie de 30 de ani a fost înjunghiată ziua în faţa Gării de Nord. Agresorul ar fi vrut o relaţie cu femeia pentru care făcuse o obsesie. Totul s-a întâmplat printre zeci de persoane. Un polițist care i-a sărit în ajutor a fost și el rănit. Vă avertizez, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 28.02.2023, 19:39

Vezi și

Momentul atacului sălbatic a fost surprins de camerele de supraveghere din fața Gării. Pe imagini se vede cum tânăra stă rezemată de un perete. Bărbatul apare brusc și sare la ea cu un cuțit. Mai multe persoane încearcă să îi ia apărarea și strigă disperate după ajutor.

Martor: A venit poliția, el era cu cuțitul aici: "Mă omor, o iubesc, mă omor o iubesc." Poliția a stat de vorbă cu el să îl liniștească, dar degeaba.

Bărbatul insista de mult timp să fie împreună

Scenele teribile s-au petrecut în unul dintre cele mai aglomerate locuri din Capitală.  Potrivit cifrelor oficiale, Gara de Nord este tranzitată zilnic de peste 20.000 de oameni. Pentru siguranța călătorilor, în zonă acționează zeci de polițiși de la Transporturi, Ordine Publică și Poliția Locală. Totuşi, e greu de anticipat un asemenea atac, iar specialiștii recomandă celor care sunt martori la asemenea incidente să sune la poliție imediat şi să nu intervină dacă agresorii sunt înarmaţi.

În învălmăşeală, a fost rănit și un agent. Agresorul a fost imobilizat și reţinut, iar victima a ajuns la spital.

Victimă: Am stat 4 ore în operație. Nu mă simt bine. Am fost înjunghiată două cuțite în mână și unul în spate. Am dureri foarte mari de spate, de cap, vărsături. Nu am văzut, a venit pe la spate și mi-a dat direct.

Femeia îl ştia foarte bine pe atacator. Bărbatul insista de mult timp să fie împreună.

Cristina Filip, reporter Observator: Potrivit unor surse, femeia practica prostituția, aici în Gara de Nord. S-ar fi întâlnit cu bărbatul de mai multe ori, iar el s-a îndrăgostit. I-ar fi propus femeii o relație, însă aceasta nu a acceptat. Așa că a atacat-o.

Dan Antonescu, expert criminalist​: Femeile care practică prostituția se expun unor pericole pe care nu le pot bănui. Poți intra pe mâna unui psihopat, pot fi criminali care încă nu au fost dovediți.

Victimă: Nu a fost prima oară, a fost a treia oară când m-a amenințat. A doua oară am fugit în zona Gării de Nord. Am fugit că era cu cuțitul și am avut scăpare. Mă suna, mă amenința, dar nu îl luam în serios.

Agresorul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor

De fiecare dată, prostituatele din zona Gării au reușit să o scape din mâinile individului. Astfel de manifestări violente, spun experții criminaliști, ascund în spate frustrări și nemulțumiri dar, mai ales, probleme psihice încă nedescoperite.

Dan Antonescu, expert criminalist: Sunt oameni care duc o viață dublă acasă și la serviciu pozează într-o anume persoană și în momentul în care au o oră, două, trei libere se duc și se întâlnesc cu astfel de persoane pe care le consideră locul unde ei pot fi ei înșiși.

Agresorul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeia înjunghiată la Gara de Nord ar fi practicat prostituţia. Agresorul s-a îndrăgostit de ea după mai multe vizite