Antena Meniu Search
x

I-a cerut telefonul iubitului pentru a se juca, însă ceea ce a descoperit a făcut-o să-și ia viața. Tânăra din UK avea doar 24 de ani

Caz șocant în Regatul Unit. O tânără de 24 de ani și-a luat viața, după ce i-a luat telefonul iubitului pentru a se juca, însă a descoperit mai multe filmulețe în care acesta o viola, când aceasta dormea.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 16:44

I-a cerut telefonul iubitului pentru a se juca, însă ceea ce a descoperit a făcut-o să-și ia viața. Tânăra din UK avea doar 24 de ani
I-a cerut telefonul iubitului pentru a se juca, însă ceea ce a descoperit a făcut-o să-și ia viața. Tânăra din UK avea doar 24 de ani - Shutterstock

Edward Weeks, în vârstă de 33 de ani, din Cwmbran, Țara Galilor de Sud, și-a înregistrat gesturile de-a dreptul brutale, fără să se gândească la consecințele care ar putea urma. Victima, Tina Lewis, o tânără de doar 24 de ani, ar fi avut mai multe deficiențe mentale și ar fi fost dependentă de bărbatul cu care își împărțea viața, relatează Mirror.

Atacul asupra tinerei s-a petrecut pe 28 decembrie anul trecut, în timp ce aceasta dormea. Tina Lewis, care suferea de ADHD și instabilitate emoțională, i-a spus asistentului social că a găsit acele videoclipuri. Cu toate acestea, deși a fost pornită o anchetă împotriva bărbatului, tânăra nu a mai putut suportat și s-a sinucis. 

Tânăra de 24 de ani suferea de autism

Doamna Lewis suferea de autism, dereglare emoțională, auto-vătămare și uneori a avut și gânduri sinucigașe. S-a prezentat ca un copil și a purtat după ea un ursuleț special”, a declarat un oficial al autorităților. 

Pe acelaşi subiect

Tânăra i-a cerut iubitului ei telefonul pentru a se juca. În schimb, ea a găsit videoclipul în care bărbatul profita de naivitatea și neputința ei. 

„Ca urmare, inculpatul a fost arestat și intervievat. Pârâtul a spus într-un interviu că a întreținut relații sexuale cu doamna Lewis în timp ce aceasta dormea. El a descris în detaliu mișcările sale și a spus că doamna Lewis a rămas adormită pe tot parcursul actului. De asemenea, a confirmat că nu i-a dezvăluit doamnei Lewis a doua zi dimineață că a făcut întreținut relații sexuale cu ea”, a spus procurorul. 

Tina a fost cea mai mare inspirație a vieții mele”, a declarat sora tinerei. 

Edward Weeks a fost condamnat la opt ani de închisoare. De asemenea, el va fi în registrul infractorilor sexuali pentru tot restul vieții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » I-a cerut telefonul iubitului pentru a se juca, însă ceea ce a descoperit a făcut-o să-și ia viața. Tânăra din UK avea doar 24 de ani