Antena Meniu Search
x

Video Primele declaraţii făcute de presupusul autor al dublei crime din Cluj, despre ce s-a întâmplat în apartamentul groazei: "O manevră"

Presupusul autor al dublei crime din Cluj nu îşi recunoaşte faptele în faţa anchetatorilor, informează reporterul Observator Alex Prunean. Asta, deşi fratele său, care a sosit la faţa locului împreună cu tatăl bărbatului, l-a găsit pe acesta cu arma crimei în mână.

de Monica Palade

la 01.09.2022, 14:34

Vezi și

Adus la audieri la Parchet de către anchetatori, bărbatul a mărturisit în faţa jurnaliştilor că totul este o manevră. „Nu s-a întâmplat nimic. Nu am omorât pe nimeni. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Manevră, o simplă manevră. Criminalii.E o manevră, sunt nevinovat. Le-am găsit în casă”, susţine principalul suspect.

Şi-a bătut şi ucis cu bestialitate mama şi bunica

Reamintim că un bărbat de 30 de ani din Cluj şi-a lovit cu bestialitate mama şi bunica, după care le-a înjunghiat până la moarte. Cunoscut dependent de droguri, bărbatul mai fusese închis în trecut şi primise o nouă condamnare în luna mai.

Din cauza unei proceduri birocratice, individul nu a fost înştiinţat oficial cu privire la pedeapsa primită, astfel că în tot acest timp a fost liber. Anul trecut, în urma unui scandal, tânărul primise ordin de restricţie. Nu avea voie să se apropie de mama sa la 200 de metri. Doar că femeia şi-a retras atunci plângerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele declaraţii făcute de presupusul autor al dublei crime din Cluj, despre ce s-a întâmplat în apartamentul groazei: "O manevră"