Antena Meniu Search
x

Româncă de 32 de ani, stabilită în Austria, ucisă de soţ sub ochii mezinului de 3 ani. Alţi doi copii o aşteptau în casă

Durere în familia unei românce stabilită în Austria. Femeia de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, un cetăţean turc în vârstă de 35 de ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.08.2022, 20:35

Româncă de 32 de ani, stabilită în Austria, ucisă de soţ
Româncă de 32 de ani, stabilită în Austria, ucisă de soţ - Shutterstock - foto ilustrativ

Întreaga tragedie s-a petrecut sub privirile îngrozite şi neputincioase ale mezinului familiei, un copil de nici trei ani. Femeia a fost înjunghiată mortal la intrarea în blocul în care locuia, în oraşul austriac Bludenz din landul Vorarlber, scrie publicaţia News.at

Totul ar fi început după o discuţie telefonică aprinsă între cei doi soți, potrivit declarației date miercuri de Philipp Stadler, șeful Biroului de Stat al Poliției Criminale din Vorarlberg.

„Din primele informaţii, bărbatul s-a deplasat la adresa de domiciliu a soției sale. Ajuns în fața locuinței acesteia, în jurul orei 20:30, turcul a sunat-o din nou și a rugat-o să iasă puțin în fața blocului, unde românca locuia împreună cu cei trei copii ai săi", a declarat Philipp Stadler.

Fără să bănuiască vreo clipă intenţiile soţului ei, femeia şi-a luat copilul cel mic de mână şi a coborât cu el în scara blocului. Bărbatul venise însă înarmat cu un cuţit de bucătărie şi a profitat de o clipă de neatenţie a femeii pentru a o ataca.

Pe acelaşi subiect

Omorâtă sub privirile mezinului

Cu sânge rece, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără în stomac şi în partea toracică. Loviturile au fost atât de puternice încât femeia a murit până la sosirea echipajelor de ambulanţă. 

Când şi-a dat seama de ce a făcut, atacatorul a urcat în maşină şi a fugit de la locul crimei. A oprit însă la  după câteva sute de metri şi a sunat la poliţie pentru a recunoaşte cele făcute. Poliţiştii au ajuns de urgenţă la locul indicat de acesta şi l-au arestat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de a-şi ataca soţia.

Cuplul avea o relație de aproape 15 ani, dar căsătoria celor doi a avut loc abia anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Româncă de 32 de ani, stabilită în Austria, ucisă de soţ sub ochii mezinului de 3 ani. Alţi doi copii o aşteptau în casă