Antena Meniu Search
x

"I-a spus să tacă, să-și vadă de treabă”. Reacția femeii din SUA care s-a întors din vacanță și și-a găsit casa transformată în moloz. Motivul este revoltător

Caz revoltător în SUA. O femeie s-a întors acasă dintr-o vacanță, dornică să revină la viața ei de zi cu zi după călătoria obositoare. Ceea ce a găsit a fost însă doar un morman de moloz, acolo unde cândva era casa ei. Motivul este de-a dreptul halucinant.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 08:43

S-a întors din vacanță și și-a găsit casa din SUA transformată în moloz. Motivul este de-a dreptul halucinant
S-a întors din vacanță și și-a găsit casa din SUA transformată în moloz. Motivul este de-a dreptul halucinant - Fox5

 „Sunt furioasă. Mă tot trezesc cu gândul: „Este totul o glumă sau ceva de genul? Sunt doar în stare de șoc”, a spus Susan Hodgson după ce s-a întors și a văzut modul în care arată casa ei din sud-vestul Atlanta. Un vecin ar fi sunat-o pe femeie în timp ce ea era plecată și a întrebat-o dacă a angajat pe cineva să demoleze casa, potrivit Mirror.

„Am spus „nu”, iar ea a spus: „Ei bine, este cineva aici care tocmai ți-a demolat toată casa”, a povestit femeia.

Așadar, vecinul ei s-a dus apoi să-i confrunte pe cei de la firma de demolare, însă unu dintre muncitori s-a răstit la el.

A rămas fără casă după ce firma de demolare a greșit adresa

Pe acelaşi subiect

 „I-a spus să tacă și să-și vadă de treaba lui”, a spus femeia. 

Abia după ce un alt membru al familiei a intervenit în discuție, muncitorul a recunoscut în cele din urmă că se afla la adresa greșită. O rudă a femeii a cerut să vadă actul care susține că are permisiunea de a demola casa. Așa cum credea, pe document era trecută o cu totul altă adresă. Cu toate acestea, compania demolase casa fără permisiunea ei. Femeia a făcut acum plângere și a dat firma de demolare în judecată. Dar nimic nu s-a întâmplat încă și ea nu știe sigur dacă se va întâmpla.  

„Cum se ridică oamenii și dărâma casa cuiva și apoi pleacă? Toată casa este prăbușită. Este greu de crezut că cineva crede că are dreptul să vină și să distrugă ceva și să se îndepărteze fără să spună: „Îmi pare rău. Ce trebuie să fac pentru a remedia asta? A fost un accident. Nu mi-au dat nimic”, a spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "I-a spus să tacă, să-și vadă de treabă”. Reacția femeii din SUA care s-a întors din vacanță și și-a găsit casa transformată în moloz. Motivul este revoltător