Antena Meniu Search
x

I-au sfârtecat corpul pe jumătate. O turistă din SUA şi-a găsit sfârşitul în vacanţă în Bahamas, după ce a fost atacată de rechini

O femeie de 44 de ani, din Boston, a murit după ce a fost sfâşiată de rechini în timp ce se afla în vacanţă în Bahamas. Când a avut loc atacul, femeia făcea paddleboarding în largul oceanului, un sport care implică vâslitul pe o placă de surf.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 09:31

I-au sfârtecat corpul pe jumătate. O turistă din SUA şi-a găsit sfârşitul în vacanţă în Bahamas, după ce a fost atacată de rechini
I-au sfârtecat corpul pe jumătate. O turistă din SUA şi-a găsit sfârşitul în vacanţă în Bahamas, după ce a fost atacată de rechini - Profimedia

Femeia se afla în vacanţă în Bahamas alături de soţul său. Când a fost muşcată de rechin, făcea paddlebooarding în staţiunea New Providence.

Rechinii i-au sfâşiat jumătate din corp

"Rapoartele preliminare indică faptul că victima vâslea departe de țărm, în apele din staţiunea New Providence, când a fost mușcată de un rechin", se spune în comunicat, potrivit CNN.

Un salvamar din stațiune a observat atacul și a intrat în apă cu o barcă pentru a încerca să salveze victima.

Pe acelaşi subiect

Salvamarul i-a făcut RCP femeii, a spus poliția. Din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată. Jumătate din corp i-a fost sfârtecat de rechini.

"Victima a suferit un traumatism semnificativ în partea dreaptă a corpului. Ea a fost examinată la fața locului de medici, care au concluzionat că nu prezenta semne vitale de viață", a spus poliția într-un comunicat.

Autorităţile nu i-au făcut publică identitatea

Femeia a murit la scurt timp după ora locală 11 a.m., a declarat poliția pentru CNN.

Autoritățile nu au făcut publică identitatea femeii.

CNN a contactat Ambasada SUA din Bahamas pentru informații suplimentare.

Incidentul are loc la câteva zile după ce o femeie a fost ucisă într-un atac de rechini într-o stațiune mexicană. Femeia a fost găsită moartă de serviciile de urgență la fața locului, înGolful Melaque din municipiul Cihuatlán.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » I-au sfârtecat corpul pe jumătate. O turistă din SUA şi-a găsit sfârşitul în vacanţă în Bahamas, după ce a fost atacată de rechini