Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagine sfâşietoare: Un câine stă întins pe mormântul stăpânului, un tânăr de 22 de ani ucis de fiul unui judecător, în SUA: "Totul este în mâinile lui Dumnezeu”

O imagine emoţionantă, dar dureroasă face înconjurul lumii: un câine stă aşezat pe mormântul proaspăt al stăpânului său, un tânăr de 22 de ani, care şi-a pierdut viaţa împuşcat mortal de fiul unui judecător.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.08.2021, 17:03

Patrupedul pare că îl plânge alături de toţi ceilalţi prezenţi la înmormântare pe stăpânul său, James William "Will" Warner, care a fost găsit mort în West Nashville, Tennessee, vineri dimineață. Unchiul său este reprezentantul statului Tennessee, Todd Warner.

Iubita lui William, Gracie Perryman, a fost găsită împușcată în cap în aceeași dimineață, aflându-se în continuare internată în stare extrem de gravă la Centrul Medical al Universității Vanderbilt din Nashville. Samuel Earl Rich, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și acuzat de tentativa de crimă a lui Perryman. Rich este fiul judecătorului Bedford Charles Rich, despre care anchetatorii tind să creadă că are de asemenea o legătură directă cu uciderea tânărului de 22 de ani, însă nu i s-a adus încă nicio acuzaţie în acest caz.

Mama tânărului ucis: „Nici nu am apucat să aleg sicriul”

Imaginea sfâşietoare în care câinele lui William stă întins pe mormântul său a fost postată pe Twitter de reporterul Julia Palazzo, menţionând: „Am inima frântă văzânt asta. Mama lui ”Will” James William Warner, tânărul din Shelbyville ucis în West Nashville, ne-a trimis această fotografie a patrupedului zăcând deasupra mormântului fiului ei după înmormântare”.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile sunt de părere că victima a fost condusă în zonă şi împuşcată de mai multe ori, apoi lăsată pe stradă pentru a muri. Corpul său a fost găsit de un echipaj Metro Water. Până în momentul în care părinţii, James Robert și Christy Warner West, l-au putut vedea, trupul a fost atât de grav descompus încât u fost nevoiţi să se lupte cu autorităţile pentru a primi acceptul de a-l înmormânta aşa cum se cuvine.

„Nici nu am apucat să aleg sicriul” a mărturisit mama acestuia, Christy. „A fost pe repede înainte. Am fost jefuiţi de toate. Nu am reuşit să facem un priveghi pentru a ne putea lua la revedere”

Duminică seara, agenții din cadrul Biroului de Investigații din Tennessee și deputații din cadrul biroului șerifului din județul Bedford au declarat că l-au arestat pe Rich, în vârstă de 25 de ani, în legătură cu moartea lui Warner. După cel de-al doilea atac, Biroul de Investigații din Tennessee a emis o alertă cu privire la locul în care s-ar fi aflat criminalul. Potrivit Daily Mail, atacatorul o împuşcase pe iubita lui William în cap. Un vehicul care aparţinea ori lui William ori iubitei sale a fost descoperit în posesia lui Charles Rich vineri, în zona Raus a orașului, relatează Shelbyville Times-Gazette, ceea ce a determinat o amplă căutare a autorităţilor şi voluntarilor pentru găsirea şi arestarea acestuia. Tânărul de 25 de ani era căutat pentru a fi supus unui interogatoriu privind asasinarea lui William Warner, dar nu fusese acuzat de omucidere până luni dimineaţa, relatează Daily Mail. El fusese condamnat anterior pentru o infracțiune legată de droguri și a fost condamnat la trei ani de detenție şi eliberare condiţionată. În prezent se află închis fără posibilitatea de eliberare pe cauţiune.

William Warner, nepotul parlamentarului Todd Warner, s-a născut la 3 octombrie 1998 și era un „băiat tipic de la țară”, potrivit unchiului său. Familia sa crește găini pentru Tyson Foods, iar el a copilărit alături de cei dragi ajutând la treburile necesare în fermă.

Prieten al victimei: "Va veni dreptatea. Totul este în mâinile lui Dumnezeu”

În copilărie, a spus mama sa, lui William îi plăcea să meargă cu ATV-ul şi „să se joace la pârâu şi să se murdărească în noroi”. „Fiecare secundă în care am stat cu Will a fost o bucurie”, a continuat Christy. „Era doar un băiat cuminte. Era un băiat atât de simpatic”.

„Iubea viața și iubea oamenii”, a spus tatăl său, Todd Warner. „Este doar un final tragic pentru ceva care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”. Familia se temea că ceva nu ar fi în regulă în momentul în care tânărul de 22 de ani nu s-a întors acasă vineri dimineaţă.

„A fost ca și cum aș fi avut o experiență în afara corpului”, a menţionat mama. „M-am prăbuşit. Întreaga mea lume s-a spart în milioane de bucăţi”.

În acea zi, ea a scris pe Facebook: „Băiatul acesta mi-a furat inima acum 22 de ani și astăzi, un monstru l-a luat de lângă mine. Vă rog, vă rog, trebuie să plătească pentru crima crudă pe care a comis-o”.

După înmormântarea de duminică a lui William, Christy a mai scris: „Am decis să facem înmormântarea în această după-amiază din cauza circumstanțelor extreme. Nu am vrut să fie aşa, dar era necesar”.

„Este atât de greu de procesat. Dumnezeu aduce oameni în viața ta din motive întemeiate și cred că raționamentul Său pentru a-i aduce pe acești doi oameni (nr. William şi iubita lui, Gracie ) în viața mea a fost să-mi arate ce este prietenia adevărată. M-au făcut să mă simt ca o familie. Nu aș putea cere prieteni mai buni şi mă doare că prietenia mea cu Will a trebuit să se termine atât de devreme așa. Nu meritai deloc asta. Inima ta era prea pură. Erai prea real și erai cea mai amuzantă persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Întotdeauna ai vrut să păstrezi un zâmbet pentru toată lumea. Îmi etse dor de tine omule. Nici tu nu meritai asta, fetiţă (nr. Gracie). Îmi pare foarte rău pentru toate acestea. Mi-aș dori să pot face ceva și să-ți iau toată durerea. Ai primit această lovitură, dar vei trece prin asta. Eşti puternică. Cea mai puternică. Ştiu. Va veni dreptatea. Totul este în mâinile lui Dumnezeu”, a scris Misha Smith, unul dintre prietenii apropiaţi ai tânărului, după aflarea cumplitei veşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Imagine sfâşietoare: Un câine stă întins pe mormântul stăpânului, un tânăr de 22 de ani ucis de fiul unui judecător, în SUA: "Totul este în mâinile lui Dumnezeu”