Antena Meniu Search
x

Foto A luat un Uber până la casa bunicii şi a omorât-o cu 22 de lovituri de cuţit. Tânără acuzată că a ucis cu sânge rece după ce ''lucrurile au scăpat de sub control'', în SUA

O femeie care i-a tăiat gâtul bunicii sale și al partenerului ei a spus poliției că ''lucrurile au scăpat de sub control''. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 22:35

A luat un Uber până la casa bunicii şi a omorât-o cu 22 de lovituri de cuţit
A luat un Uber până la casa bunicii şi a omorât-o cu 22 de lovituri de cuţit - ENFIELD POLICE DEPARTMENT / Facebook

Harlee Swols, în vârstă de 22 de ani, a lăsat un șofer Uber să o aştepte în fața casei bunicii sale, în timp ce ea intra pentru a o înjunghia de mai multe ori pe Maryrose Riach, în vârstă de 72 de ani, și pe James Samuel Bell, în vârstă de 63 de ani. Aceasta a spus polițiștilor că a fost invitată să vină chiar de către bunica ei pentru a ridica unele bunuri. Incidentul a avut loc în Statele Unite. 

Dar, potrivit NBC Connecticut, Swols - care are două capete de acuzare pentru crimă - a încălcat de fapt un ordin de protecție în urma unui incident între ea și partenerul bunicii, petrecut luna trecută. În atacul de duminică seara, bunica ei a suferit 22 de ''răni puternice'', în timp ce Bell, partenerul acesteia, a avut 30 de răni prin înjunghiere. Amândurora li se tăiaseră gâtul, notează Daily Star

Atacul brutal s-a petrecut în jurul orei 18.30 în Enfield, Connecticut. Potrivit raportului de arestare al poliției, un vecin a chemat ofițerii după ce a auzit un strigăt de ajutor. Când au ajuns la apartament, au găsit-o pe verandă ''cu fața în jos, într-o baltă de sânge''. Au dat cu piciorul în ușă, unde au găsit-o pe tânără în bucătărie, hainele ei fiind pline de sânge. 

Bell - care a fost găsit ''cu fața în jos, în genunchi, lângă colțul de jos al patului'' - a fost declarat decedat la fața locului, în timp ce partenera a fost declarată mortă la spital. ''Acuzatul avea sânge pe haine și nu părea să aibă vreo emoție'', se menționează în declarația poliției.

Pe acelaşi subiect

Şoferul de Uber a auzit strigătul de ajutor

Swols îl chemase pe şoferul de Uber să o ia de la magazinul unde lucra. Plănuise să facă trei opriri în cursul călătoriei, prima vizită fiind la casa bunicii.  Șoferul Uber le-a spus polițiștilor că aștepta să se întoarcă la mașină când a auzit cum se sparge sticla și un țipăt de ajutor.

Acuzata le-a spus ofițerilor că nu-și amintește cum situația scăpase de sub control, dar a declarat că a pus mâna pe cuțit după ce Bell ar fi ameninţat-o cu el. Când a fost întrebată ce s-a întâmplat în continuare, ea a spus poliției: ''Nu lucruri bune, clar''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » A luat un Uber până la casa bunicii şi a omorât-o cu 22 de lovituri de cuţit. Tânără acuzată că a ucis cu sânge rece după ce ''lucrurile au scăpat de sub control'', în SUA