Antena Meniu Search
x

”A omorât-o pe mami!”, strigătul de disperare al unui băiețel de opt ani când și-a văzut mama într-o baltă de sânge. Crima a zguduit o comunitate din Anglia

Un băiețel de opt ani și-a strigat durerea atunci când și-a văzut mama înjunghiată și lăsată într-o baltă de sânge de iubitul ei. ”A omorât-o pe mami!”, au fost cuvintele copilului rămas singur pe lume, arată ancheta ajunsă la final în cazul unei crime care a zguduit o comunitate din Anglia.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 18:22

”A omorât-o pe mami!”, strigătul de disperare al unui băiețel de opt ani când și-a văzut mama într-o baltă de sânge. Crima a zguduit o comunitate din Anglia
”A omorât-o pe mami!”, strigătul de disperare al unui băiețel de opt ani când și-a văzut mama într-o baltă de sânge. Crima a zguduit o comunitate din Anglia - The Sun

Jayde Hall, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge după ce partenerul ei gelos și extrem de posesiv, Carl Antonio Scott, a atacat-o cu un cuțit în casa lor Staffordshire, Anglia, pe 24 mai 2019.

Băiatul de 8 ani și-a găsit mama ucisă în bucătărie

Jayde fusese plecată cu un coleg de serviciu într-un alt oraș și, când s-a întors acasă, bărbatul a acuzat-o că are o aventură și a înjunghiat-o de mai multe ori în față și gât. Apoi a chemat poliția să mărturisească că și-a ucis iubita.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost acuzat de crimă și arestat preventiv la HMP Dovegate, dar a fost găsit spânzurat în celula sa trei zile mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Ancheta în cazul crimei din Staffordshire a scos la iveală că poliția a fost chemată la locul tragediei în jurul orei 21.59. Atunci, Scott le-a spus polițiștilor că a aruncat arma și ofițerii au găsit-o pe femeie cu răni fatale, prăbușită pe podeaua din bucătărie, scrie The Sun.

Femeia a fost ucisă la 25 de minute după ce a ajuns acasă

Cercetările ulterioare au arătat că femeia a fost ucisă la scurt timp după ce a ajuns acasă, după călătoria în scop de serviciu. Doar 25 de minute au trecut până când aceasta a sfârșit sub ploaia de lovituri de cuțit.

Vecinii l-au auzit pe băiețelul femeii strigând „a omorât-o pe mami!” și l-au văzut pe bărbat cum pleacă de la locul faptei. 

Tricia Green, mama lui Jayde, a declarat în cadrul anchetei că a primit un telefon de la acesta prin care o anunța că i-a ucis fiica.  

”Mi-a sunat telefonul și aveam un apel ratat de la Jayde la 22.09. Am sunat înapoi și ea nu mi-a răspuns. Am sunat a doua oară și o voce masculină a răspuns la telefon. Era Carl care mi-a spus: Jayde se întâlnește cu cineva de la serviciu și tocmai am ucis-o. Am fost șocată. Vocea lui era calmă. Când am ajuns la casa lor erau deja mașini de poliție”, a povestit femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » ”A omorât-o pe mami!”, strigătul de disperare al unui băiețel de opt ani când și-a văzut mama într-o baltă de sânge. Crima a zguduit o comunitate din Anglia