Antena Meniu Search
x

Video Imagini uluitoare cu o femeie din Argentina care intrase fără mască de protecţie în magazin. Şi-a pus rochia pe față, lăsând totul la vedere

O femeie din Argentina s-a dezbrăcat de inhibiții pentru o porție de înghețată în ziua de Anul Nou. Tânăra a rămas doar în lenjerie intimă, într-o gelaterie din Godoy Cruz, după ce și-a scos rochia ca să o folosească pe post de mască de protecție.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:03

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânăra intră cu nonșalanță în magazin, fără să aibă mască de protecție, în timp ce un tată și cele trei fiice ale sale sunt văzuți apropiindu-se de ghișeu pentru a plasa o comandă.

În ciuda faptului că bărbatul nu poartă masca peste nas, așa cum ar trebui, lui i se permite să-și plaseze comanda. Însă angajații gelateriei îi cer femeii să își pună o mască pe față. Pentru că nu avea altceva la ea, tânăra se dezbracă de rochie și o leagă pe față, pe post de mască de protecție.

Rămasă în lenjeria intimă, femeia a fost dată afară din magazin

Chiar și așa, angajații gelateriei au refuzat să îi onoreze comanda.

Femeia a ajuns la gelaterie împreună cu alte 10 persoane, care nu aveau cu mască de protecție, potrivit Cronica. În cele din urmă, una dintre persoanele care o însoțeau a reușit să facă rost de o mască și a plasat comanda.

Luna trecută, unui bărbat i s-a interzis să zboare cu United Airlines după ce a folosit o pereche de chiloți pe post de mască, în timpul îmbarcării într-un avion. Bărbatul, din Florida, a spus că a făcut-o în semn de protest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Imagini uluitoare cu o femeie din Argentina care intrase fără mască de protecţie în magazin. Şi-a pus rochia pe față, lăsând totul la vedere