Antena Meniu Search
x

Împreună și dincolo de moarte. Doi soți de 83 de ani, găsiți morți unul lângă altul în casa lor din Anglia

O dragoste adevărată durează toată viața, dar și dincolo de ea. Doi soți de 83 de ani au fost găsiți morți unul lângă celălalt, în casa lor din Norfolk, Anglia.

de Monica Palade

la 06.04.2022, 10:18

Oamenii legii au lansat o investigație după ce perechea, Alexander și Helen Lawrie, au fost descoperiți fără viață pe proprietatea lor din Cromer, luni seara. Polițiștii au fost chemați la fața locului în jur de ora 19.30, alături de alte echipaje de salvare.

Cei doi bătrâni nu mai aveau însă semne vitale, iar vecinii spun că în ultima vreme ambii se simțeau cam rău. Rudele celor doi pensionari au fost anunțate, a declarat poliția.

Perechea a fost descrisă astăzi ca fiind „prietenoasă, caldă și sociabilă”, după ce a fost găsită moartă de un vecin și de îngrijitorul doamnei Lawrie. Vecinii spun că Helen Lawrie, o fostă coafeză, a devenit din ce în ce mai slăbită și folosea un scaun cu rotile de aproximativ 18 luni.

Împreună și dincolo de moarte

Pe acelaşi subiect

Alexander Lawrie, un inginer electrician pensionat, ar fi fost internat o noapte la spital acum aproximativ două săptămâni. Se spune că bătrânii ar fi avut trei fii care nu locuiesc în zonă și câțiva nepoți. Poliția din Norfolk a spus că nu caută suspecți în legătură cu tragedia.

Un vecin a spus: „Helen era extrem de bolnavă și avea un îngrijitor care venea dimineața să o trezească și din nou să o culce noaptea. El a fost foarte activ până de curând, dar în urmă cu aproximativ două săptămâni s-a simțit rău și a chemat o ambulanță care l-a dus la spitalul din Norwich, unde și-a petrecut noaptea. Erau oameni profesioniști și de succes, bine educați. Alexander era întotdeauna îmbrăcat elegant, cu o cămașă drăguță. Aceasta este o comunitate foarte unită și ei locuiau aici de foarte mult timp.

Cu toții ne gândim la ei cu mult drag. Nu îmi pot imagina prin ce au trecut în ultimele ore din viață. Au fost prietenoși, calzi și sociabili. El era pasionat de golf și a jucat la Royal Cromer Golf Club. Cred că încă mai socializa pe acolo, când nu avea grijă de Helen. Avea o bicicletă electrică și vineri mergea pe ea. Saluta pe toată lumea cu veselie și avea un bogat simț al umorului. Când Helen era bine, îi plăcea să aranjeze florile la Cromer Flower Club. Dar starea sa se deteriorase foarte mult, atât fizic, cât și psihic”.

Un alt vecin a adăugat: „Este atât de păcat. Era un cuplu minunat. Este o pierdere mare pentru toți vecinii”. „Investigația noastră este în fazele incipiente. Cu toate acestea, nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu această anchetă. Detectivii vor efectua cercetări suplimentare pentru a stabili circumstanțele complete care au condus la acest incident”, a declarat ofițerul principal de investigații, Chris Burgess de la Poliția Norfolk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Împreună și dincolo de moarte. Doi soți de 83 de ani, găsiți morți unul lângă altul în casa lor din Anglia