Antena Meniu Search
x

Închisoare pentru femeia beată şi drogată care a provocat un accident, în Anglia, în urma căruia iubitul fiicei sale a rămas paralizat

Jacqueline Dewhurst, o femeie de 45 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare, după ce, anul trecut, a provocat un accident în urma căruia iubitul fiicei sale a rămas paralizat.

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 17:21

Jacqueline Dewhurst a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare
Jacqueline Dewhurst a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare - Lincolnshire Police via BBC
  • Victima accidentului din Anglia a devenit dependentă de un scaun cu rotile.

Incidentul s-a petrecut în Lincolnshire, în august anul trecut, când Jacqueline a participat la o petrecere, alături de mai multe persoane, iar apoi s-a oferit să-l conducă pe Nathan Williams, iubitul fiicei sale, acasă.

Conform BBC, Jacqueline a recurs la acest gest deşi consumase droguri şi alcool şi avea la dispoziţie doar o maşină second-hand cumpărată cu o săptămână înainte de producerea accidentului cu 550 de lire sterline de pe eBay.

Femeia din Anglia a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare

Jacqueline a pierdut controlul volanului la un moment dat, iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Nathan Williams a fost proiectat în afara autoturismului şi a suferit o rană gravă la coloana vertebrală. Bărbatul a paralizat de la brâu în jos şi a devenit dependent de un scaun cu rotile.

Pentru neglijenţele comise, dar şi pentru că s-a urcat la volan deşi era beată şi drogată, Jacqueline Dewhurst a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare. Sentinţa a fost dată mai ales pentru că prin neglijenţele comise Jacqueline Dewhurst i-a distrus viaţa lui Nathan Williams, iubitul fiicei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Închisoare pentru femeia beată şi drogată care a provocat un accident, în Anglia, în urma căruia iubitul fiicei sale a rămas paralizat