Antena Meniu Search
x

Închisoare pentru mama care şi-a obligat fiica "grasă și urâtă" să ţină dietă. Fata avea sub 47 kg, când cazul a revoltat Italia

O mamă în vârstă de 53 de ani, acuzată că și-a maltratat fiica, a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare. Își punea fiica la dietă pentru că era considerată "grasă" și "urâtă".

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 22:29

Vezi și

Tribunalul din Como a condamnat la un an și patru luni de închisoare o mamă în vârstă de 53 de ani, acuzată că și-a maltratat fiica, care avea 16 ani la momentul presupuselor fapte, în 2019, relatează Il Messaggero.

Şi-a obligat fiica să ţină dietă, ca să nu depăşească 47 kg

Femeia a fost acuzată că a ținut-o pe fată la o dietă strictă pentru că era considerată "grasă" și "urâtă", astfel încât aceasta nu a depășit niciodată 47 de kilograme. Cazul a ieșit la iveală după ce o rudă l-a anunțat la poliție.

După deschiderea anchetei, mama fusese scoasă din casă cu o măsură preventivă, urmând să se întoarcă în familie după câteva luni. Procurorul de caz solicitase o pedeapsă mai mare, de doi ani de închisoare, relatează Mediafax.

Cum se apără femeia: "A vrut doar binele fiicei sale"

"Mama a vrut doar binele fiicei sale și a acționat întotdeauna pentru a proteja sănătatea fetei", a argumentat avocatul apărării, Alessandra Colombo Taccani, referindu-se în special la problemele de spate ale adolescentei și la necesitatea de a folosi un corset pentru care trebuia să fie atentă la greutate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Închisoare pentru mama care şi-a obligat fiica "grasă și urâtă" să ţină dietă. Fata avea sub 47 kg, când cazul a revoltat Italia