Meniu
Search
x

Închisoare pentru traficanţii de droguri din Marea Britanie care au răpit un adolescent cu autism şi l-au folosit pentru a transporta marfa

Membrii unei grupări de trafic de droguri din Marea Britanie au fost condamnaţi la ani grei de închisoare, după ce au fost prinşi utilizând un adolescent cu autism pentru a transporta marfa.

De Redactia Observator la 03.08.2021, 13:52
  • Traficanţii de droguri au ajuns în închisoare, după ce unul dintre ei i-a dat în vileag pe ceilalţi.

Traficanţii erau convinşi că nu păţesc nimic atâta timp cât marfa se află în posesia adolescentului de 15 ani. Culmea este că, conform Metro Online, traficanţii de droguri l-au răpit pe adolescent din nordul Londrei, băiatul fiind găsit ulterior tocmai în Swansea, Ţara Galilor, unde avea droguri asupra sa.

Alături de băiat se afla unul dintre traficanţi, Kenneth Langrish, de 36 de ani, din Enfield, nordul Londrei. Bărbatul avea 125 de pachete cu droguri în lenjeria intimă şi a fost arestat în octombrie anul trecut. Pentru a-şi uşura viaţa, Kenneth Langrish şi-a recunoscut faptele şi i-a dat în gât pe ceilalţi membri ai grupării, astfel că o sentinţă în cazul său urmează să fie anunţată la o dată ulterioară.

În baza probelor adunate şi a declaraţiei lui Kenneth Langrish, magistraţii englezi i-au condamnat pe Jemy Capitao la 12 ani de închisoare, Basky Capitao şi Harvey Kimpton la câte 11 ani de închisoare, pe Ayyub Elaouzi la aproape opt ani şi jumătate de închisoare şi pe Harry King la doi ani de închisoare cu suspendare. Traficanţii de droguri au fost găsiţi vinovaţi de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri şi facilitarea transferului unei persoane în vederea exploatării. De asemenea, ei au fost acuzaţi că au avut un comportament total nepotrivit faţă de adolescentul de 15 ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Închisoare pentru traficanţii de droguri din Marea Britanie care au răpit un adolescent cu autism şi l-au folosit pentru a transporta marfa