Antena Meniu Search
x

Doi traficanți de droguri au ucis o mamă si pe fiul acesteia pentru datoria de 465€ a iubitului femeii, în UK

O mamă și fiul ei în vârstă de 4 ani au murit intoxicați cu fum, după ce doi traficanți de droguri le-au incendiat locuința pentru o datorie de 465 de euro a iubitului femeii. Tragedia s-a petrecut în East Sussex, Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 10:44

Gina, alături de Toby și fiul lor, Milo
Gina, alături de Toby și fiul lor, Milo - Facebook

Gina Ingles a murit încercând să-și protejeze fiul din calea flăcărilor. Autoritățile au descoperit trupurile celor doi, lângă pervazul din dormitor. De asemenea, lângă ei, a fost găsit și cadavrul unui câine, scrie Daily Mail. Partenerul femeii a scăpat, reușind să sară pe fereastră, dar a ajuns la spital cu răni grave. 

În urma tragediei, Jacob Barnard, în vârstă de 31 de ani, și Andrew Milne, de 42 de ani, au fost condamnați la închisoare pentru crimă, după ce oamenii legii au descoperit mostre ale AND-ului celor doi pe bricheta și pe canistra cu combustibil, folosite pentru a incendia casa. 

Camerele de supraveghere de la o locuința din apropiere a surprins momentul în care cei doi bărbați se îndepărtează calm, în timp ce locuința este mistuită de flăcări. Pompierii s-au luptat două ore cu incendiul.

Incidentul s-a petrecut pe 10 iulie, 2018, în jurul orei locale 1.30. Cuplul s-a trezit în camera inundată de fum, iar femeia s-a îndreptat în grabă spre camera fiului său. În timp ce flăcările mistuiau totul în cale, femeia și fiul său au fugit înapoi în dormitorul cuplului.

Bărbatul a suferit arsuri grave încercând să ajungă la partenera sa și la fiul lor, însă nu i-a mai putut vedea din cauza fumului. I-a strigat, dar nu a primit niciun răspuns, au povestit autoritățile.

După câteva zile, când oamenii legii s-au întors la locul incendiului, au descoperit trupurile celor doi, lângă fereastră. Toby Jarrett a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, cinci vertebre fracturate și pelvisul fracturat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Doi traficanți de droguri au ucis o mamă si pe fiul acesteia pentru datoria de 465€ a iubitului femeii, în UK