Antena Meniu Search
x

Închisoare pentru un cuplu care a neglijat o fetiţă de un an şi jumătate, lăsând-o să zacă în agonie, după ce şi-a rupt ambele picioare, în UK

Doi tineri de 24 de ani din Marea Britanie care au lăsat o fetiţă în agonie şi dureri cumplite, cu ambele picioare rupte, fără vreun gram de păsare sau milă au primit sentinţa de aproape 3 ani de închisoare pentru rele tratamente aduse minorului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.10.2021, 17:13

Fetiţă care plânge
Închisoare pentru un cuplu care a neglijat o fetiţă de un an şi jumătate, lăsând-o să zacă în agonie şi incapabilă să meargă, după ce şi-a rupt ambele picioare - Shutterstock

Sarah Cunnington și Ryan Eames, ambii în vârstă de 24 de ani, au pledat vinovați pentru neglijarea unui copil care a suferit „vătămări emoționale și psihologice grave” din cauza relelor tratamente la care l-au supus în timp ce se afla în grija lor.

Rănile copilei, descoperite la spital, de medici

Rănile fetiţei de doar 17 luni au fost descoperite de medici, când copila a fost dusă la spital cu un braţ rupt, pe 8 ianuarie 2019. Cadrele medicale au depistat de asemenea că avea numeroase fracturi mai vechi, în stadiu de vindecare, la picioare, lucru care a lăsat-o în imposibilitatea de a merge corect. Sideraţi de starea în care se afla micuţa, aceştia au anunţat imediat poliţia.

Fata a fost plasată sub protecţia copilului, în timp ce Sarah, din Daventry, Northants şi Ryan, din Peterborough, Cambs, au fost arestați. Ulterior aceştia au fost acuzaţi de neglijenţă şi rele tratamente aduse minorului, fapte pentru care au plecat vinovaţi la Northampton Crown Court. Săptămâna trecută, ambii au primit sentinţa de doi ani şi şapte luni.

Pe acelaşi subiect

„Acest copil a suferit un prejudiciu emoțional și psihologic grav. Au eşuat grav în creşterea lui”, a declarat judecătorul Adrienne Lucking în timpul pronunţării sentinţei.

Poliția din Northamptonshire a spus că fetița, acum în vârstă de patru ani, se bucură în prezent de asistență maternală, în ciuda faptului că a suferit de „neglijare cronică” în custodia celor doi, relatează The Sun.

„În cei 11 ani în care am lucrat în cadrul echipei de protecție a copilului la departamentul de poliție din Northamptonshire, cazul acestei fetițe a fost unul dintre cele mai triste pe care le-am întâlnit. Nu-mi pot imagina prin ce durere a trecut în primii ani de viață. A suferit de o neglijență cronică din partea îngrijitorilor săi și la 17 luni încă nu putea să meargă din cauza fracturilor la ambele picioare. Sunt atât de bucuros că am reușit să o protejăm și sunt încântat să raportez că acum este o fetiță bine și fericită, îngrijită excepțional de bine de părinții ei adoptivi. Sper că acest caz arată seriozitatea cu care ne luăm rolul de ofițeri de poliție pentru a proteja copiii și a aduce infractorii în fața justiției. În ciuda începutului extrem de trist al acestei fetițe, sper că drumul ei în viaţă va fi plin de bucurie şi linişte”, a declarat detectivul Selena Leppard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Închisoare pentru un cuplu care a neglijat o fetiţă de un an şi jumătate, lăsând-o să zacă în agonie, după ce şi-a rupt ambele picioare, în UK