Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Însărcinată în 7 luni, Giulia a murit sub o ploaie de lovituri de cuţit, ucisă şi incendiată de iubitul ei. Cum şi-a premeditat crima tânărul italian "cu chip de înger"

Un barman de 30 de ani și-a ucis iubita însărcinată în 7 luni cu câteva lovituri de cuțit și a dat foc trupului acesteia de două ori. Bărbatul avea o amantă, însărcinată și aceasta. Înainte de crimă, barmanul a căutat pe internet "cum să-ți ucizi iubita și cum să scapi de cadavru".

De Redactia Observator la 01.06.2023, 17:12

Alessandro Impagnatiello a ajuns în închisoare acuzat de omor calificat, ascundere de cadavru și întrerupere de sarcină fără consimțământ. Inițial, barmanul în vârstă de 30 de ani a anunțat că iubita lui, Giulia Tramontano, de 29 de ani, însărcinată în luna a 7-a, a dispărut de acasă, însă plângerea sa era plină de contradicții, inclusiv referitor la o adresă inexistentă unde ar fi mers iubita, scrie ANSA, conform Mediafax.

Filmul crimei cutremurătoare din Italia. Și-a ucis iubita însărcinată, apoi i-a dat foc

Ulterior, Impagnatiello a mărturisit și a indicat autorităților locul în care ascunsese corpul neînsuflețit al Giuliei Tramontano, într-un petec de pământ din spatele unei clădiri din Senago, aproape de Milano, nu departe de locuința lor. Din interogatoriu au rezultat detalii cutremurătoare.

Fata a fost ucisă cu 2-3 lovituri de cuțit în urma unui scandal în casă, iar Impagnatiello a încercat apoi să ardă corpul de două ori, fără succes. Inițial, a încercat să incendieze cadavrul în cada de baie de acasă cu ajutorul alcoolului, iar ulterior, într-o altă zonă în afara casei, probabil într-un garaj, cu benzină.

Pe acelaşi subiect

Crima a fost premeditată. Istoricul căutărilor pe internet l-a dat de gol pe bărbat

Procurorul a invocat și circumstanța agravantă a premeditării. Ancheta a relevat că, la scurt timp după crimă, Impagnatiello a încercat să se întâlnească cu amanta lui, susținând că Giulia "plecase" și că el era un "om liber", denigrând-o, de asemenea, pe femeia în vârstă de 29 de ani spunând că bebelușul pe care îl aștepta nu era al său, deși nu era devărat.

Amanta însă, îngrijorată, a decis să nu se întâlnească cu el și l-a refuzat când acesta s-a prezentat la locuința ei din Senago, Milano, duminica trecută. În tot acel timp, cadavrul Giuliei Tramontano se afla încă în casa lor. Potrivit procurorului Alessia Menegazzo, Impagnatiello "a căutat pe internet cum să ucidă și cum să scape de cadavrul partenerei sale".

Anchetatorii au descoperit urme biologice, presupuse a fi de sânge, pe mașina lui Impagnatiello, ceea ce a determinat Parchetul din Milano să îl investigheze.

Criminalul avea şi o amantă, la rândul ei însărcinată

Bărbatul își discredita iubita în fața amantei, sugerând că aceasta avea probleme psihice. Amanta ar fi fost cea care i-a cerut lui Impagnatiello să se întâlnească cu Giulia, sâmbătă, pentru a rezolva problemele. Ambele femei, care nu se cunoșteau înainte, bănuiau de mai mult timp că bărbatul avea o aventură.

Impagnatiello a fost dat afară din barul în care lucra. Mai mult, localul a fost închis temporar, interzicându-se accesul clienților din exterior. "Era un băiat bun, nu ne-am fi așteptat niciodată la așa ceva de la acel chip de înger", a declarat tatăl unui prieten al lui Alessandro Impagnatiello.

"Era considerat unul dintre cei mai simpatici oameni din zonă. El și fiul meu au vorbit pe 30 mai, a doua zi după ce a anunțat dispariția femeii. Era descurajat de dispariția Giuliei, prietenii lui au încercat să-l consoleze și să-l ajute. Nu ne-am gândit niciodată la acest epilog. Când am văzut știrile de dimineață, nu ne-a venit să credem", adaugă el.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Însărcinată în 7 luni, Giulia a murit sub o ploaie de lovituri de cuţit, ucisă şi incendiată de iubitul ei. Cum şi-a premeditat crima tânărul italian "cu chip de înger"