Antena Meniu Search
x

Își va intâlni pruncul doar în viața de apoi. O viitoare mămică, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Scoția

Viitoare mamă, împreună cu pruncul ei doar după moarte! O femeie a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Scoția. Femeia, care urma să aducă un copil pe lume, ar fi fost actriță și cântăreață. Polițiștii au deschis o anchetă de amploare, după ce moartea ei a trezit suspiciuni.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 22:42

Cadavrul unei femei de 35 de ani, despre care se crede că ar fi Marelle Sturrock, a fost găsit ieri dimineață într-un apartament din zona Craigton din Glasgow, Scoția, relatează Mirror.

Moartea femeii, trată ca suspectă și inexplicabilă

Moartea femeii a fost considerată de autorități suspectă și inexplicabilă, așa că polițiștii au deschis o anchetă de amploare.

„Am fost informați de o persoană care părea să fie îngrijoartă de absența femeii. Polițiștii au intervenit, iar în interiorul apartamentului a fost găsit cadavrul unei femei de 35 de ani. Moartea ei este tratată ca inexplicabilă, iar anchetele este în curs de desfășurare”, a declarat un oficial al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Își va intâlni pruncul doar în viața de apoi. O viitoare mămică, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Scoția