Antena Meniu Search
x

Foto Italian dispărut fără urmă, după ce ”Dua Lipa” i-a frânt inima. Mesajul tulburător postat de bărbat: "Credea că era logodit cu ea”

Dispariție fără urmă în Italia. Un bărbat de 59 de ani este dat dispărut de zeci de zile. Bărbatul a plecat de acasă după ce inima i-a fost frântă de "Dua Lipa". Se pare că a căzut în plasa unor escroci care voiau să pună mâna pe banii lui iar de atunci nu a mai fost văzut. 

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 10:51

Italian dispărut fără urmă, după ce ”Dua Lipa” i-a frânt inima. Mesajul tulburător postat de bărbat
Italian dispărut fără urmă, după ce ”Dua Lipa” i-a frânt inima. Mesajul tulburător postat de bărbat - Facebook / Gianfranco Bonzi

Gianfranco Bonzi, în vârstă de 59 de ani, este dispărut de aproape 20 de zile și nimeni nu mai știe nimic de el. A fost văzut ultima dată pe 23 martie, surprins de camerele de supraveghere de pe clădirile din cartierul Brera, în timp ce căra după el un bagaj, potrivit RaiNews.it.

Dispărut fără urmă după ce "Dua Lipa" i-a frânt inima

Cu puțin timp înainte de dispariție, bărbatul a făcut o postare destul de ciudată pe Facebook. 

„Este ultima mea postare pe care o fac și, de asemenea, una dintre ultimele acțiuni din viața mea. Am avut o decepție în dragoste peste care nu pot trece”, au fost cuvintele bărbatului are a dispărut fără urmă. 

Pe acelaşi subiect

În realitate, bărbatul ar fi fost victima unei „escrocherii romantice”. La un post de televiziune, în cadrul unei emisiuni, au fost difuzate mai multe imagini care conțineau frânturi de mesaje dintre Gianfranco și, ei bine, cineva care pretindea că este Dua Lipa. Autoritățile încă nu au aflat dacă o femeie sau un bărbat se scundea în spatele contului fals. 

„Credea că era logodit cu această Dua Lipa”, a declarat Raffaella Grigi, un prieten al bărbatul.

În mesajele pe care și le-au trimis, cei doi se adresau unul celuilalt cu "iubita mea/iubitul meu". Autoritățile cred că este posibil ca bărbatul să-i fi trimis deja și bani escrocului. Un jurnalist a încercat să ia legătura cu falsa Dua Lipa, care, drept răspuns, i-a cerut 50 de euro pentru a oferi informații despre bărbatul dispărut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Italian dispărut fără urmă, după ce ”Dua Lipa” i-a frânt inima. Mesajul tulburător postat de bărbat: "Credea că era logodit cu ea”