Antena Meniu Search
x

"Îți vom duce lipsa". O mamă de 18 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident în UK. Mesajul dureros transmis de familia tinerei

Amber Deakin și-a pierdut viața într-un tragic accident, în UK. Tânăra, în vârstă de 18 ani, era mamă a unui băiețel, care a rămas acum orfan. Incidentul rutier s-a întâmplat după ce o mașină de Poliție a început să urmărească în trafic autoturismul în care se afla tânăra. Asta după ce mașina cu pricina nu a oprit la semnalele autorităților. Vehiculul în care se afla Amber s-a răsturnat, iar tânăra a murit.

de Cristina Cruceru

la 04.01.2023, 19:23

O mamă de 18 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident în UK
O mamă de 18 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident în UK - Facebook

Amber Deakin din UK a murit în urma unui accident grav, în care alte cinci persoane au fost rănite. Familia și prietenii sunt îndurerați de pierderea tinerei mame.

Unul dintre prietenii ei a spus: "Te iubesc atât de mult și te voi iubi mereu, ai fost una dintre cele mai bune prietene ale mele și îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta, dar îți promit că voi avea grijă de Junior pentru tine și îi voi spune că ai fost o mamă uimitoare și cât de mult l-ai iubit, îmi lipsești deja".

Altcineva a scris: "Sincer, nu-mi vine să cred. Odihnește-te în pace, Amber Deakin. Mă gândesc la familia ta și la băiețelul tău. Voi fi mereu acolo pentru el. Sincer, ne vei lipsi. Viața este mult prea scurtă".

Sora ei a transmis un mesaj dureros: "Odihnește-te în pace, sora mea frumoasă".

Pe acelaşi subiect

Șoferul vinovat a fost arestat

Poliția a confirmat faptul că un bărbat, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat sub suspiciunea că a provocat moartea cuiva prin conducere periculoasă. Un bărbat în vârstă de 26 de ani este, de asemenea, anchetat după această tragedie, notează TheSun.

Poliția din West Yorkshire au transmis că: O femeie de 18 ani care era pasageră în vehicul a murit după ce mașina, marca Vuxhall Vectra argintiu, în care se afla s-a răsturnat pe Baildon Road, în apropiere de Pasture Road, în jurul orei 23.47 noaptea trecută (3 ianuarie).Vehiculul implicat nu a oprit la semnalele polițiștilor și era urmărit de Poliție în momentul coliziunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Mapamond » "Îți vom duce lipsa". O mamă de 18 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident în UK. Mesajul dureros transmis de familia tinerei