Antena Meniu Search
x

"Dragostea vieții mele". Mesajul dureros transmis de iubita fotbalistului, înjunghiat mortal într-un club din UK

Cody Fisher, un fotbalist din Marea Britanie, a fost înjunghiat mortal pe ringul de dans, într-un club din Birmingham, Marea Britanie. Tânărul a mers să se distreze cu câțiva prieteni, la un eveniment unde participa DJ Marco Carola. Nimeni nu se gândea că se poate întâmpla o asemenea tragedie. Familia, prietenii, dar și iubita lui Cody sunt în stare de șoc după pierderea acestuia.

de Cristina Cruceru

la 28.12.2022, 16:32

Mesajul dureros transmis de iubita fotbalistului, înjunghiat mortal într-un club din UK
Mesajul dureros transmis de iubita fotbalistului, înjunghiat mortal într-un club din UK - Instagram, Profimedia

Iubita lui a și transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare: "Îmi pare atât de rău, iubitul meu, nu meritai asta."

De asemenea, un prieten bun al tânărului decedat, Jess Chatwin a transmis un omagiu pentru Cody Fisher: "Toată lumea mea, dragostea vieții mele, cel mai bun prieten al meu. Nu știu cum voi trăi fără tine".

Doi bărbați au fost arestați după moartea tânărului

Poliția a anunțat că au fost reținuți doi suspecți în cazul morții lui Cody. Un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands a declarat: "Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de la o adresă din centrul orașului Birmingham imediat după miezul nopții, în timp ce un al doilea bărbat în vârstă de 21 de ani a fost arestat în Londra."

Pe acelaşi subiect

Cei dragi i-au adus un omagiu lui Cody și l-au descris ca fiind "cel mai pur suflet", "minunat" și un "cel mai bun prieten"

"Întreaga mea lume, dragostea vieții mele, cel mai bun prieten al meu a fost luat de lângă mine”, a transmis un prieten de-al tânărului. Altcineva a spus: "Nu știu cum voi trăi viața fără tine, Cody. Sunt atât de multe lucruri pe care nu vom mai avea ocazia să le facem acum”.

"Asta nu pare real. Te iubesc pentru totdeauna, Cody Fisher", a mai scris un apropiat.

Familia lui Cody a ținut să spună că: "Ne-au frânt inimile. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eu și familia mea cerem intimitate și respect în aceste momente grele."

Cody a jucat ca fotbalist la mai multe cluburi, iar cel mai recent a fost la Stratford Town FC.

Președintele clubului Jed McCrory a declarat pentru Sky News: "Jucătorii au inima frântă. A fost atât de aproapiat de noi. Iar noi suntem un club de familie. Toți se cunosc între ei. Va fi greu de suportat pentru toată lumea. Era atât de apreciat”.

Un membru al familiei a declarat pentru MailOnline: "După cum vă puteți imagina, este un moment foarte dificil pentru familie. Suntem devastați și încercăm să înțelegem ce s-a întâmplat. Cody era un băiat minunat și împreună cu familia au avut un Crăciun minunat. Toate acestea sunt cu adevărat sfâșietoare".

Polițiștii s-au grăbit să ajungă la clubul respectiv, din Birmingham, cu puțin înainte de ora 23.45, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost înjunghiat. Detectivii au declarat că victima a fost "abordată de un grup de persoane" înainte de a fi înjunghiată.

Conform presei străine, DJ-ul a oprit muzica și un mesaj de avertizare a apărut pe ecranele mari ale clubului. Cadrele medicale au luptat pentru a-l salva pe Cody, dar acesta a fost declarat mort aproximativ 30 de minute mai târziu. Doi bărbați au fost arestați de autoritățile britanice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Dragostea vieții mele". Mesajul dureros transmis de iubita fotbalistului, înjunghiat mortal într-un club din UK