Antena Meniu Search
x

Galerie foto Iubire și dincolo de moarte! S-a sinucis cu trei zile înainte de a-și înmormânta soția, alături de care a fost mai bine de 26 de ani. Cei doi italieni erau inseparabili

Inseparabili. 26 de ani de iubire și de pasiuni comune. Așa că nu e de mirare că nu a suportat gândul că va trebui să trăiască fără ea. Și nici nu a vrut să învețe.

de Monica Palade

la 25.05.2022, 14:24

Cu doar trei zile înainte de a-și înmormânta soția, pe Giovanna Vanin, cunoscută în comunitatea motocicliștilor din Treviso drept Jojo, Luca Simionato a decis că viața pentru el nu mai are niciun sens și a vrut să își urmeze jumătatea în moarte.

Împreună și dincolo de moarte

Luca, 54 de ani, și Giovanna, 55 de ani, erau de nedespărțit. Cei doi dețineau un magazin specializat în motociclete Harley-Davidson, care era extrem de cunoscut în comunitatea motocicliștilor. Pasiunea pentru două roți i-a unit și mai mult, scrie Il Gazzettino.

Doar că moartea subită a femeii a umbrit toată această fericire. Întoarsă dintr-o călătorie, Jojo a suferit un infarct, urmat de un edem cerebral. Pe 15 mai, inima femeii se oprea definitiv. Trei zile mai târziu, simțind că totul s-a terminat pentru el, Luca decide să se sinucidă. Trupul său a fost găsit de niște muncitori, luni după-amiază, pe un șantier din Quinto di Treviso, nu departe de casa lui. Bărbatul a lăsat și un bilet prin care își exprima gestul fatal.

Acum cei doi vor fi pentru totdeauna împreună. O iubire care a întrecut totul, chiar și moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Iubire și dincolo de moarte! S-a sinucis cu trei zile înainte de a-și înmormânta soția, alături de care a fost mai bine de 26 de ani. Cei doi italieni erau inseparabili