Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La 44 de ani, Laura şi-a implorat soţul să-i ia viaţa. Calvarul femeii a început la salon, în Wimbledon, cu un tratament facial greşit

La 44 de ani, Laura este o mamă îndurerată, care trece prin suferinţe la limita torturii. Asta după ce a mers la salon pentru un tratament facial care a mers greşit. A ajuns într-un stadiu atât de grav de disperare încât şi-a implorat soţul să îi ia zilele şi să îi curme astfel suferinţa.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 12:10

Calvarul Laurei a început la salon - Facebook

O femeie în agonie după ce tratament facial nu a mers conform planului a ajuns să-şi implore soţul să o ucidă. Laura Turner, în vârstă de 44 de ani, voia doar o exfoliere facială. Aşa că în 2021 a vizitat clinica  RHealthB din Wimbledon. În schimb, i-a fost oferit un tratament diferit, fără a i se explica în prealabil că foloseşte curent electric pentru a stimula celulele pielii de pe faţă. 

Calvarul Laurei a început la salon

În timpul tratamentului facial, dinţii femeii au început să se simtă "ciudat", iar mai târziu Laura a descoperit că nicio persoană cu metale în corp nu ar trebui să practice astfel de intervenţii estetice. Iar englezoaica avea un aparat dentar metalic în spatele dinţilor. De atunci a rămas cu dureri chinuitoare de dinţi. 

Articolul continuă după reclamă

După două vizite la neurolog, i-au fost prescrise medicamente care i-au dat insomnie. "Mi-a fost luată complet abilitatea de a funcţiona ca un om normal. Nu puteam să ies din casă. Eram izolată, mă simţeam singură şi terifiată", povesteşte ea, potrivit Mirror. I-au fost prescrise ulterior şi antidepresive, medicamente împotriva convulsiilor, dar şi tratament pentru anxietate. 

Laura a văzut mulţi medici de-a lungul anilor, iar în aprilie 2022 i-a mărturisit pentru prima oară unuia dintre ei că are gânduri suicidale. De la o supradoză de medicamente, a căzut de pe o clădire şi şi-a fracturat mai multe oase, inclusiv coastele şi pelvisul. Femeia este în continuare internată şi speră să îşi revină.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » La 44 de ani, Laura şi-a implorat soţul să-i ia viaţa. Calvarul femeii a început la salon, în Wimbledon, cu un tratament facial greşit