Antena Meniu Search
x

La doar 28 de ani, o tânără din Italia a murit după o "operaţie minune", la 11 zile după ce a fost externată. Durere mare şi revoltă

Sfârşit tragic pentru o tânără care a vrut să-şi schimbe viaţa. Femeia de 28 de ani, pe numele său Anna Giugliano, care locuia în Oleggio, o comună din provincia Novara, Italia, a murit după ce a suferit o operație pentru a pierde în greutate. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 11:34

La doar 28 de ani, o tânără din Italia a murit după o "operaţie minune"
La doar 28 de ani, o tânără din Italia a murit după o "operaţie minune" - Facebook via Milano Today

Totul s-a întâmplat pe 19 martie, ziua fatidică în care tânăra de 28 de ani s-a stins din viaţă. Femeia fusese operată cu 11 zile mai devreme la institutul clinic Humanitas din Rozzano, unde a fost nevoită să revină apoi din cauza unei grave dureri de stomac. Internată la spital, femeia a murit la scurt timp.

''Humanitas - se citește într-o notă a spitalului - exprimă profunde condoleanțe membrilor familiei pentru dispariția" tinerei. Pacienta, care a suferit o intervenție chirurgicală, fusese externată din spital pe 8 martie 2023, moment în care susţinea că se simte bine. După 11 zile - explică institutul - a fost internată la urgențe în stare critică, a fost supusă resuscitarii și apoi internată la terapie intensivă. Medicii nu au mai putut să o salveze. 

Procuratura din Milano investighează cazul, iar oamenii legii au dispus sechestrarea dosarelor medicale pentru a permite desfăşurarea cercetărilor necesare. Ancheta este în curs de desfăşurare, mai notează Il Messaggero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » La doar 28 de ani, o tânără din Italia a murit după o "operaţie minune", la 11 zile după ce a fost externată. Durere mare şi revoltă