Antena Meniu Search
x

Liam a avut parte de un sfârșit tragic, în propria casă din UK: A fost împușcat mortal, stropit cu acid și aruncat pe o stradă

Liam Smith, în vârstă de 38 de ani, din Anglia a fost ucis în propria casă, anul trecut, iar autoritățile încă îi caută pe vinovați. O femeie este a 5-a suspectă, acuzată de uciderea bărbatului. Acesta era un tată devotat, iar familia este încă devastată după pierderea lui. Englezul a avut parte de un sfârșit tragic: împușcat mortal și stropit cu acid.

de Cristina Cruceru

la 23.02.2023, 14:55

Liam a avut parte de un sfârșit tragic, în propria casă din UK
Liam a avut parte de un sfârșit tragic, în propria casă din UK - TheSun

Rachel Fulstow, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzată de crimă și pervertirea cursului justiției. Polițiștii au găsit cadavrul lui Liam Smith pe o alee de pe Kilburn Drive din Shevington, Wigan, UK, în jurul orei 19.00, pe 24 noiembrie. Femeia se află după gratii și urmează să apară în fața magistraților de la Tribunalul Tameside Magistrates' Court, relatează TheSun.

Michael Hillier, în vârstă de 38 de ani, din Sheffield, a fost acuzat anterior de uciderea dlui Smith. Alți trei bărbați - cu vârste de 22, 25 și 35 de ani - au fost, de asemenea, arestați, dar toți au fost eliberați ulterior pe cauțiune. Rachel este cea de-a 5-a suspectă în cazul uciderii lui Liam.

Doi băieți au rămas fără tată

Familia bărbatului continuă să fie sprijinită de autorități, mai ales că nu nimeni nu și-a revenit din șoc. Aceștia l-au descris ca fiind "un tată devotat" și "un fiu, frate, unchi, văr, nepot și prieten foarte iubit".

Pe acelaşi subiect

Liam, care era electrician, "a muncit din greu pentru a le oferi băieților săi cea mai bună în viață".

Cei doi băieți ai săi "vor trebui acum să își petreacă restul vieții fără tatăl lor adorat", au spus rudele bărbatului decedat.

Inspectorul-șef Gina Brennand a declarat: Continuăm să facem dreptate pentru cei dragi lui Liam și, pe măsură ce ancheta avansează, ne asigurăm că familia sa este pusă la curent cu tot ce se întâmplă în acest caz. Ancheta noastră se mișcă în ritm alert și continuăm să lucrăm neîncetat pentru a surprinde o imagine a ceea ce s-a întâmplat în evenimentele care au dus la moartea lui Liam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Liam a avut parte de un sfârșit tragic, în propria casă din UK: A fost împușcat mortal, stropit cu acid și aruncat pe o stradă