Antena Meniu Search
x

Video "A avut viteză, direct în noi s-a băgat". Doi tineri morți la Timișoara, într-o mașină zdrobită de camion. Șoferul avea permis de doar 2 luni

Tragedie, noaptea trecută, la Timişoara. Doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, au murit, după ce un autoturism s-a izbit de o autoutilitară în care se aflau 9 persoane. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 18 ani, care avea permisul de doar două luni.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 08:39

Vezi și

Accidentul s-a produs puţin după ora 01:00, la intrarea în Pasajul Michelangelo din oraş. În autoturismul condus de şoferul începător se mai aflau alte trei persoane. Într-un moment de neatenţie, tânărul a pierdut controlul volanului şi a lovit unul dintre parapeţi, apoi s-a izbit de camionul în care se aflau 9 persoane.

Martor din camion - reporter:

A avut viteză, în faţa noastră s-a întors şi a dat în parapetul ăsta mic, în bordură şi în zid. Direct în noi s-a băgat. Asta a fost.

Câţi erau în maşină?

Pe acelaşi subiect

Patru. Doi morţi, în spate şi doi în faţă.

Au murit pe loc?

Da, pe loc.

Martor accident - reporter: 

Lovitură, atat am simţit. Şi am văzut ce se vede acolo. Maşina din faţă lovită şi asta e.

Aţi mai văzut aşa accident?

Nu.

Credeţi că mergea cu viteză?

Da, viteză 100%. Avea viteză mare. 

Doi tineri de 20 de ani au murit pe loc, alți doi au ajuns la spital

În urma impactului violent cei din autoturism au rămas încarceraţi. Doi tineri de 20 de ani au murit pe loc, iar ceilalţi doi au fost scoşi de salvatori şi transportaţi, de urgenţă, la spital.

Plt.maj. Mihai Răzvan Elena - Detasamentul 1 Pompieri Timișoara: La ajungerea echipajului la locul intervenţiei patru dintre persoane erau încarcerate, persoanele din autoturism. S-a intervenit pentru descarcerarea lor cu accesoriile din dotare. În urma accidentului au rezultat cinci victime în camion, două victime conştiente în autoturism şi din păcate două victime decedate.

Tânarul care a condus maşina a obţinut permisul de conducere în urmă cu două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "A avut viteză, direct în noi s-a băgat". Doi tineri morți la Timișoara, într-o mașină zdrobită de camion. Șoferul avea permis de doar 2 luni