Antena Meniu Search
x

Lovitură mortală, încasată după ce i s-a furat Land Rover-ul. Bărbatul alerga pe urmele hoţului de maşini, prin Manchester

Un bărbat a murit călcat de propria sa maşină. Poliţiştii spun că victima alerga după autoturismul său Land Rover, furat de un individ care se află acum în custodia oamenilor legii.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 18:27

- Profimedia (scop ilustrativ)

Poliţia investighează moartea unui bărbat, care ar fi fost ucis în timp ce încerca să-şi recupereze maşina furată. Victima, în vârstă de 57 de ani, a fost găsită fără suflare sâmbătă, pe o stradă din Beswick, Manchester. Iar în ciuda tuturor eforturilor de a-l resuscita, bărbatul nu a mai avut nicio şansă: decesul a fost declarat la faţa locului.

Doi suspecţi, arestaţi

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat sub suspiciunea de omucidere, iar un altul, de 43 de ani, a fost arestat pentru complicitate.

Ulterior, poliţiştii au declarat că bărbatul a fost ucis în timp ce încerca să-şi oprească propria maşină, un Land Rover care era furat în acele momente. "În centrul acestei investigaţii se află o familie îndurerată pentru care vom face tot ce putem. Vrem să le oferim răspunsuri. Investigaţia merge într-un ritm bun, constant, iar echipa de detectivi lucrează neîncetat pentru a descoperi adevărul", a declarat detestivul şef Rachel Smith, potrivit Mirror.

"Mai mulţi ofiţeri rămân în perimetru pentru siguranţa cetăţenilor", a adăugat Rachel Smith.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Lovitură mortală, încasată după ce i s-a furat Land Rover-ul. Bărbatul alerga pe urmele hoţului de maşini, prin Manchester