Antena Meniu Search
x

"M-a lovit o dată și mi-au zburat ochelarii". O tânără din California a rămas fără un ochi după ce a sărit în ajutorul unui băieţel cu nevoi speciale

O femeie care lucra la un fast-food și-a pierdut un ochi, după ce a încercat să oprească un bărbat care agresa un băiețel cu nevoi speciale.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 18:20

Tânăra nu regretă că a încercat să-l apere pe băiat de bătăuși
O tânără din California a rămas fără un ochi după ce a sărit în ajutorul unui băieţel cu nevoi speciale - Fox 2

Bianca Palomera, în vârstă de 19 ani, din California, era la muncă pe data de 12 noiembrie când a văzut patru bărbați intimidându-l fratele unuia dintre colegii ei de la Habit Burger Grill din Antiohia, relatează Mirror

Băiatul cu nevoi speciale aștepta ca sora lui să-și termine tura, când unul dintre bărbați a început să-l agreseze, în timp ce Bianca Palomera a intervenit cu curaj pentru a încerca să-l oprească pe acesta. Ea i-a spus bărbatului să nu-l mai agreseze și să plece, deoarece amenințau că îl va bate pe băiat. „Arunca amenințări și insulte spunând că o să-l bată. Atunci am intervenit și am spus: „Nu este corect ceea ce faci”, a declarat tânăra.

Tâlharul a lovit-o pe adolescentă cu pumnul în față

Tâlharul s-a întors apoi către adolescentă și a lovit-o cu pumnul în față în holul restaurantului. Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi din incinta restaurantului. O bătaie a izbucnit când mai mulți clienți au intervenit și au încercat să-i oprească pe bărbați să o atace, tânăra de 19 ani reușind să scape. Bărbatul a fugit din magazin, împreună cu alți trei,  despre care se crede că au între 16 și 21 de ani.

Pe acelaşi subiect

M-a lovit o dată, iar căștile și ochelarii mi-au zburat de pe față”, a spus Bianca. A fost dusă la un spital din apropiere pentru tratament de urgență și a suferit o operație la ochiul drept, dar a primit vestea tragică că a suferit răni grave, care nu au putut fi tratate.

Tânăra nu regretă că a sărit în ajutorul micuțului

În urma atacului, a fost dusă de urgență la un centru de traumatologie din apropiere, unde a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Din păcate, a suferit răni grave prin care și-a pierdut ochiul drept, a scris sora Biancăi, Erika, într-o postare pe Facebook.

Bianca Palomera, totuși, a spus că nu regretă că a încercat să-l apere pe băiat de bătăuși. „Acesta este ultimul lucru la care m-aș fi așteptat de la orice. Nu regret pe deplin că am ajutat, am intervenit. Ar fi putut fi mai rău pentru fratele colegului meu de muncă”,a declarat aceasta. 

Familia ei a înființat  o strângere de fonduri pe GoFundMe pentru a-și acoperi costurile medicale și a strâns aproape 100.000 de dolari. Departamentul de Poliție din Antiohia a confirmat că investighează atacul, dar nu au avut loc arestări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "M-a lovit o dată și mi-au zburat ochelarii". O tânără din California a rămas fără un ochi după ce a sărit în ajutorul unui băieţel cu nevoi speciale