Antena Meniu Search
x

Foto Mai mulți şoferi Tesla din SUA, pietoni din cauza frigului. Staţiile de încarcare, transformate în cimitire de maşini: "O grămadă de roboți morți aici"

Mai mulți șoferi din Chicago, SUA, au rămas pietoni, după ce mașinile lor Tesla au "paralizat" din cauza gerului. Mulți dintre ei au aglomerat stațiile de încărcare elecrtică în încercarea de a le porni, însă motoarele nu au mai făcut față frigului de afară. 

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 18:51

Mai mulți şoferi Tesla din SUA, pietoni din cauza frigului. Staţiile de încarcare, transformate în cimitire de maşini
Mai mulți şoferi Tesla din SUA, pietoni din cauza frigului. Staţiile de încarcare, transformate în cimitire de maşini - Fox News

Stațiile de încărcare s-au transformat în cimitire de mașini în ultimele zile, deoarece temperaturile au scăzut drastic în ultimele zile, a raportat Fox Chicago, potrivit Fox Business.

"Nimic. Încă la zero la sută", a declarat Tyler Beard, un prorpietar care încercase să-și reîncarce Tesla la o stație de alimentare.

Mașinile nu mai pornesc din cauza gerului

Tyler și alți câțiva proprietari de Tesla încercau să-și încarce mașinile în mijlocul cozilor lungi, printre mașinile abandonate la stațiile de încărcare Tesla din zona Chicago, a informat postul de știri.

Pe acelaşi subiect

"Este o nebunie. Este un dezastru. Serios", a spus proprietarul Tesla, Chalis Mizelle.

„Avem o grămadă de roboți morți aici”, a spus un bărbat.

Un alt proprietar de Tesla a declarat că ​​a aterizat duminică seara pe Aeroportul Internațional Chicago O'Hare și și-a găsit mașina "moartă" și incapabil să pornească. A fost forțat să închiriezeo platformă pentru a transporta vehiculul la o stație de încărcare funcțională. Un expert a declarat că vremea rece poate afecta capacitatea vehiculelor electrice de a se încărca corect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Mai mulți şoferi Tesla din SUA, pietoni din cauza frigului. Staţiile de încarcare, transformate în cimitire de maşini: "O grămadă de roboți morți aici"