Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mama, tatăl şi fiul, ucişi de Covid în 12 zile. Cinci surori au rămas orfane după o tragedie care a zguduit Germania

Cinci surori, dintre care patru sunt minore, au rămas orfane după ce mama, tatăl și fratele mai mare au fost răpuși de Covid în doar câteva zile. Tragedia familiei Patti a zguduit orașul Neuenburg din statul federal Baden-Württemberg, Germania. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.01.2022, 12:13

Niciunul dintre cei trei nu era vaccinat împotriva Covid, scrie publicația austriacă Heute, care citează cotidianul german Bild.

Primul care s-a infectat a fost fiul Massimiliano. La sfârșitul lunii noiembrie, tânărul în vârstă de 30 de ani nu s-a simțit bine. Avea febră și probleme cu respirația, așa că a făcut un test Covid, care a ieșit pozitiv. Însă Massimiliano nu a mers la medic, luând decizia să se trateze acasă.

Singurul fiu al familiei a murit în somn

A murit în somn, pe 3 decembrie.

Pe acelaşi subiect

A doua persoană infectată în familie a fost Alexya, în vârstă de 9 ani, cea mai mică dintre surori. Spre deosebire de fratele ei, însă, copila a făcut o formă ușoară a bolii și s-a recuperat. 

Imediat după ea, s-au infectat tatăl Claudio (58 de ani) și mama Rita (49 de ani). Doar că starea lor s-a înrăutățit de la o zi la alta. Ambii au ajuns în cele din urmă la spital, pe secția de terapie intensivă și, în ciuda eforturilor făcute de medici, cei doi au intrat în comă. Primul a fost Claudio, apoi Rita.

Femeia s-a stins pe 13 decembrie, iar soțul ei două zile mai târziu. "Nici nu am apucat să ne luăm rămas bun", a declarat pentru Bild fiul din prima căsătorie a lui Claudio.

Cinci surori au rămas orfane

Cea mai mare dintre cele cinci surori, Daisy, de 24 de ani, locuiește singură.

După tragedia care a lovit familia Patti, celelalte patru fete minore, Cindy (17 ani), Joy (16 ani), Amy (12 ani) și Alexya s-au mutat cu mătușile lor. Cele patru fete sunt traumatizate și refuză să se întoarcă în casa în care locuiau cu părinții lor. Luciano și Daisy colaborează în prezent cu autoritățile, pentru ca surorile mai mici să fie plasate în custodia lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Mama, tatăl şi fiul, ucişi de Covid în 12 zile. Cinci surori au rămas orfane după o tragedie care a zguduit Germania