Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mama ucisă alături de copiii săi şi de o prietenă a lor era însărcinată. Iubitul femeii a fost reţinut, în Anglia. "Nu-mi vine să cred că nu îi voi mai vedea niciodată"

Dezvăluiri tulburătoare făcute de apropiaţii femeii, care a fost găsită moartă alături de fiul şi fiica sa, dar şi o prietenă a lor, în propria casă.

de Monica Palade

la 21.09.2021, 18:29

Mama, în vârstă de 35 de ani, le-ar fi povestit că este din nou însărcinată. Până atunci anchetatorii l-au reţinut pe iubitul ei, cel care este şi principalul suspect al cumplitei tragedii, care a avut loc în Chandos Crescent, Killamarsh, Derbyshire.

Terri Harris, 35 de ani, fiul său, John Paul Bennett, 13 ani, fiica sa, Lacey Bennett, 11 ani, şi prietena sa, Connie Gent, 11 ani, au fost găsiţi fără viaţă în casă. Iubitul femeii, Damien Bendall, 31 de ani, principalul suspect în acest caz a fost dus la spital, după ce şi-ar fi provocat singur răni.

Durere fără margini

Vecinii şi familia lui Terri spun că le mărturisise înainte de tragedie că aşteaptă încă un copil. Şi bunicii paterni recunosc că au auzit ceva de sarcina femeii: „Nu ştiu cum vom trece peste asta, dar suntem o familie iubitoare. Nu-mi pot reveni cu cele întâmplate. Trei copii au fost ucişi. Niciun copil nu ar trebui să treacă prin asta. Am auzit că era însărcinată, dar nu ştiu”, a declarat bunica Diane Bennett, 63 de ani.

Pe acelaşi subiect

Tatăl copiilor este în continuare în stare de şoc. „Inima și sufletul vieții mele. Mi-au adus zâmbetul în fiecare zi. Mi-aș fi dorit să fiu acolo și să vă salvez pentru a opri toată durerea suferită și să vă spun că totul va fi în regulă. Dar acum trăiesc cel mai rău lucru prin care ar putea trece orice părinte. Ar fi trebuit să mai fie mulți ani să vă văd crescând. Într-o zi ne vom întâlni. Numai copiii mei pot vindeca a această inimă frântă. Nu-mi vine să cred că nu-i voi mai vedea niciodată. Vreau doar să-i îmbrățișez și să-i sărut. Am inima frântă”.

Şi tatăl micuţei Charlie Gent, prietena care se afla în casă în momentul tragediei, este de neconsolat. Într-o postare pe reţelele de socializare, acesta a scris:„Părinți, petreceți cât mai mult timp posibil cu copiii voștri. Nu știi niciodată ce e la colț. Este prea târziu și nu vreau ca nimeni să treacă vreodată prin ceea ce trec acum.

Fetița mea a murit, nici măcar nu pot să spun în cuvinte, cum să simt sau să reacționez în aceste momente. Nici măcar nu ar trebui să scriu acest lucru, acum trebuie să trăiesc cu faptul că am fost neajutorat să o protejez în timp ce eu am promis asta mereu și acum e moartă. Zboară în siguranță, fetița mea, te iubesc din toată inima și mereu o voi face. O să-mi fie dor la nebunie de tine”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » Mama ucisă alături de copiii săi şi de o prietenă a lor era însărcinată. Iubitul femeii a fost reţinut, în Anglia. "Nu-mi vine să cred că nu îi voi mai vedea niciodată"