Antena Meniu Search
x

Galerie foto Poliţiştii britanici au făcut lumină în cazul mamei şi celor trei copii, găsiţi morţi în casă. Iubitul femeii este vinovat pentru uciderea lor

Un bărbat de 31 de ani din regiunea Derbyshire, Marea Britanie a fost arestat ca principal suspect în cazul morţii a patru persoane, dintre care trei minori. Cele patru cadavre au fost găsite în casa în care locuiau alături de presupusul criminal.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.09.2021, 17:32

Damien Bendall, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut la fața locului, după ce poliţiştii au găsit în casa lui trupurile neînsufleţite a patru persoane, relatează Daily Mail. Bărbatul şi-a fi ucis iubita, cei doi copii în vârstă de 11 şi 13 ani, dar şi pe unul dintre prietenii copiilor, venit în vizită, care avea 11 ani.

Potrivit anchetatorilor, cei patru ar fi fost ucişi în timp ce dormeau,după o petrecere în pijamale, vecinii confirmând că bărbatul avea o relaţie cu femeia de 35 de ani şi că aceştia locuiau împreună. Poliţiştii au fost alertaţi chiar de bărbatul care între timp a devenit principalul suspect, care s-ar fi arătat îngrijorat după ce ar fi găsit în locuinţă cadavrele celor patru persoane.

Inspectorul șef Rob Routledge, care conduce ancheta, a declarat: „Ne-ar plăcea cu adevărat să aflăm detalii de la oricine a văzut sau a auzit ceva suspect sau are informații care cred că ar putea ajuta la anchetele noastre. Indiferent cât de mici credeți că pot fi aceste informații, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Apropiaţii celor patru victime sunt împietriţi

Pe acelaşi subiect

Îngenunchiat de durere, tatăl natural al celor doi copii a adus un omagiu celor mici, postând mai multe imagini video cu cei doi, apoi venind cu flori la locul tragediei. "Mi-aș fi dorit să fi putut fi acolo și să vă salvez pentru a opri toată durerea şi să vă spun că totul va fi în regulă. Dar acum trec prin cel mai rău lucru prin care ar putea trece orice părinte. Am nevoie de copiii mei înapoi. Viața nu va fi niciodată la fel. Îngerii mei. Nu va trece mult până nu vă voi atinge obrajii, vă voi ține aproape și vă voi săruta fețele frumoase. Doar voi doi mă puteți repara", a mărturisit bărbatul.

Şi vecinii familiei au fost îngroziţie de cele întâmplate. În faţa casei unde a avut loc crima, oamenii au adus flori şi jucării din pluş, drept omagiu pentru cei care au fost ucişi. Elaine Gyte, o bătrână de 71 de ani care locuiește în zonă din 1995, a lăsat ieri în faţa casei un ghiveci pentru a-și arăta respectul faţă de cei care au pierit. "Am cunoscut familia, o vedeam înainte când mă plimbam pe stradă. Nu au locuit aici o perioadă, au venit din Woodhouse. Mama copiilor era extrem de prietenoasă. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat", a mărturisit femeia.

Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate ceaa ce s-a petrecut în noaptea respectivă. Bărbatul a fost reţinut pentru audieri, urmând ca poliţiştii să afle ce l-a împins să comită cele patru crime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Poliţiştii britanici au făcut lumină în cazul mamei şi celor trei copii, găsiţi morţi în casă. Iubitul femeii este vinovat pentru uciderea lor